Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
„Más juhaim is vannak nekem, amelyek nem ebből az akolból valók: azokat
 is vezetnem  kell, és hallgatni is fognak a hangomra: és akkor lesz egy nyáj,
 egy pásztor.” (Jn. 10,16) 
 
Ez akár a más bolygók(dimenziók, univerzumok, stb.) lakóira is vonatkozhat... !!(?)
Akár. De szó van a Bibliában a "levegőbeli gonosz fejedelemségekről" is, amelyek
sok gonoszságot követnek el és veszélyesebbek a sátánnál is. És ilyen "civilizáció"
is létezik jónéhány a leírások/beszámolók szerint és a megtapasztalt  -  az elrabolt személyek által átélt  -  események alapján. 
 
Egy Nostradamus jóslat:

"Jég, eső hull majd, az élet pusztul. Kisebesedik a bőr, a nők nem akarnak szülni, Az új járványt éhínség követi. Sérthetetlen, csillogó tárgyakat látni az égen."

---------------------------------------------
 
 
A kínaiak idegen(?) civilizáció nyomaira bukkantak a Hold túlsó oldalán.
Állítólag az amerikaiak már régóta ismerik ezeket az idegen bázisokat és
szigorúan titkos anyagként kezelik az információkat ebben a témában.
A nagy kérdés, hogy Kína beáll-e a titkolódzók közé, mennyit tár a nyilvá-
nosság elé?

holdi_bazis.jpg

(Elég friss) UFO-felvétel/videó:

2015. március 11.  Oroszország:  

https://youtu.be/kJ_ju66UykM

Az Oroszországban készült, a világhálóra felkerült ötperces amatőr videón először egy hatalmasnak látszó, földből kiálló, sárga színű, lebegő medúza-szerű tárgy rajzolódik ki. Egy idő után a csúcsa egyre élesebbé, hosszabbá válik, majd elzöldül, aztán leválik róla egy smaragzöld repülő tárgy, ami őrületes sebességgel száguldani kezd. 

Közben a videófelvételen tisztán hallatszik, hogy a jelenséget észlelő, videózó ember, illetve a közelében álló és fotózó szemlélődők kommentálják az eseményeket és egyre csak azt találgatják, vajon mit látnak. Az egyikük műholdnak véli, a másik üstökösnek, egy harmadik pedig biztos benne, hogy egy ufó az. Kisebb pánik tör ki, amikor az azonosítatlan repülő tárgy röppályája hirtelen megváltozik; össze-vissza ugrálni kezd, mintha zuhanna vagy üzemzavar állt volna be rajta. Ekkor hatalmas sebességgel nyomába ered egy másik azonosítatlan tárgy, majd eltűnnek a látóképből.

Ezzel szinte egy időben, de néhány ezer kilométerrel Nyugatra hasonló, szintén medúza-szerű, de az égben magasan lebegő zöld tárgyat fotózott egy holland blogger, aki csak a viharfelhőkről akart készíteni néhány felvételt. 

– Személy szerint nem hiszek az ufókban, de az biztos, hogy ehhez hasonlót még életemben nem láttam – nyilatkozta a Daily Mailnek Harry Perton, aki természeti jelenségekről készít felvételeket, és ezeket teszi ki az internetre. 

– A viharfelhőkről akartam készíteni képeket, arra voltam kíváncsi, hogyan alakul ki a vihar. Az éjszakai sötétségben egyszer csak valami felvillant, először azt hittem, a kamerám vakuja, de nem az volt. Aztán megnéztem a lencséjét, hátha arra került vízcsepp, de erről sem volt szó. Aztán arra gondoltam, villámlás lehetett. De amikor hazaértem, megnéztem jobban a képeket, láttam, hogy nem az. Mondom, nem hiszek az ufókban, így szerintem valami különös meteorológiai jelenség lehetett, talán a nap erős fénynyalábja tévedt át egy nagy viharfelhőn – tűnődött el a blogger.

Érdekes adalék a történethez, hogy a NASA a napokban fogja tesztelni a Masra szánt űrhajóval repülő fékező, „felfújható csészealjat”, de a szakemberek szerint ez nem az volt. Ráadásul Oroszországban miért folytatna kísérleteket az amerikai Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal?

H.G.

Forrás:  Blikk_hu

MÁSIK FELVÉTEL:

UFO-t láttak Kalifornia fölött (?)

                      A videót már letörölték de itt egy jó kép:

Kicsit hasonlít az Oroszország fölött látott jelenséghez.

ufokalifornia.jpg

-----------------------------------------

Különös fényjelenséget fotóztak északon:
 
20170424steve.jpg
Forrás
-------------------------------------------

 UFO-k, ufonauták és hasonlók... 

  Némi történeti áttekintés

 Már az ókorban és a középkorban is sok furcsa repülő tárgyról  - UFO-król -  írtak
a krónikások. Ezeket az eseményeket több ezren látták, tehát nem képzelgés volt.
Több kép is készült a történésekről, az egyik leghíresebb az 1561 április 14-én
Nürnbergben látott hatalmas "égi csata", melyet különböző színű gömbök, hengerek
és lándzsák vívtak. A harc reggel , napkeltekor folyt és így írtak róla akkor: "
Körülbelül 3 gömb egy hosszúkás alakzatban, néha négyzetben, és a gömbök
között valaki több vérvörös keresztet is látni vélt. Megint más két hatalmas csövet
látott amikben kisebb és nagyobb csövek, valamint gömbök voltak.
Ezek az elemek harcolni kezdtek egymással. "   " Abban az időben, amikor a Nap
 felkelt, valaki rengeteg fekete gömböt látott nagy sebességgel haladni a
Nap felé, aztán hirtelen egymás ellen fordultak és félelmetes égi háborúba kezdtek.
A nagy részük vörössé vált, majd lassan tovatüntek."   A harc kb. egy óra hosszan
tartott. Szemtanúk szerintegy óriási lándzsa alakú tárgy feltűnése vetett véget
a csatának  A kűzdelem során több gömb is a földre zuhant. hatalmas tűzbe
boritva a tájat. Aztán a tüzek halványodni kezdtek és a helyükön gőz keletkezett,
majd minden nyom eltűnt. 

nurembergwoodcut.jpg

 Később, 1566 augiusztus 7-én szinte teljesen hasonló "csata" volt Bazel felett is,
itt is fekete gömbök  tűntek fel napkeltekor, ezek is cikáztak, harcoltak, vörössé
váltak, majd elhalványodtak és elenyésztek... 

 Érdekes képek  - domborművek  -  vannak az ókori egyiptomi leletek között is: 

egyipt.jpg

 

Nemere István is írt a régi UFO-król:
"Ufótörténelem

A rejtélyes égi tárgyakkal kapcsolatban az uralkodók gyakran fordultak az intézményesítettjóshoz és jósdához. Sybilla is többször volt kénytelen megnyilatkozni égi jelek, szálló pajzsok ügyében. A legtöbb jós általában baljós jelként értelmezte az ufót.
Kr. e. 340-ben Róma kemény harcot folytatott néhány itáliai területért, hiszen a birodalom még nem Iétezett, a városállam pedig a termékeny mezőgazdasági területek felé terjeszkedett. Campania meghódítása közben, a döntő csata előtt a római konzulok sátrába váratlatnul rendkívül nagy termetű idegen toppant be, és elmondta, hogyan fog lezajlani a csata, mire ügyeljenek. A közelben ez időben ufót láttak elrepülni...
Nem csupán Rómában vagy a birodalom területén, hanem azon kívül is többször láttak repülő objektumot. Így Kr. e. 234-ben, 233-ban és 221-ben, az akkor "civilizáltnak" számító világban - tehát a Földközi-tenger vidékén, a Tigris és az Eufrátesz között, valamint Észak-Afrikában és Kínában - éjszakánként az igazi Hold mellett gyakran láttak az emberek két-három Ismeretlen holdat is. Az akkori zavaros szöveget helyesen értelmezve arra a belátásra juthatunk, hogy többfelé lebegett ufó az éjszakai égbolton ami mellesleg ma sem ritkaság. Ismertté vált olyan mai, sőt éppenséggel magyarországi beszámoló, amely szerint az ufók akár órákig lebegnek egy helyben, vagy nagyon jelentéktélen oldalirányú mozgást végezve, miközben ismeretlen eredetű fényt bocsátanak ki.
Kr. e. 217-ben Praenesta közelében, világos nappal látta Róma népe a "repülő pajzsokat". Mint feljegyezték: "Egy hold alászállott vala."
Az alászállás motívuma többször megismétlődött, több helyszínen. Továbbra is Rómában maradva, a város környékén Kr. e. 134-ben, 122-ben és 113-ban több helyszínen is láttak világító fényes testet alászállni, földközelben repülni, majd ismét felszállni. Ez tehát nem lehetett meteor vagy egyéb természeti jelenség. Amit még feljegyeztek: a jelenség mindig nagyon rövid ideig tartott. Kr. e. 91-ben a várostól északra tűzgolyó repült el, és majdnem ugyanakkor Spletumban alászállt, majd megnőtt és ismét kiemelkedett egy, a rómaihoz hasonló, tűzgolyó. Kelet felé repült, és a Földről nézve egyszer csak a Napot is eltakarta. És-mert kelet felé repült, emiatt sem lehetett űrből érkező kődarab, izzó meteor, az ugyanis a Föld forgása miatt mindig kelet felől érkezik.
A korai és késői középkorban is megmegjelent efféle repülő test. 1557-ben Bécs felett húztak el ufók, és néhány nap különbséggel Nürnbergben is láttak ugyanolyat, állítják a krónikák. 1762 decemberében Devonshire megyében (Anglia) különös, azóta soha meg nem ismétlődő fényjelenséget láttak: késő este a vidéket nappali fény borította el. 1790. június 12-én Alenconban (Franciaország) le is szállt az ufó. Méghozzá szemtanúk előtt! Tehát, ha úgy vesszük, a mai ufóhívők által annyira vágyott látványos "kapcsolatfelvétel" már több mint kétszáz évvel ezelőtt megtörtént...
A helyszínen nagy tömeg gyűlt össze, és a hatóság is képviseltette magát. Az ufó gömb alakú volt, és emberhez hasonló lény lépett ki belőle. A tömeg ellenséges viselkedését látva elhagyta a hajót, és menekülni próbált. Feltehetően nem önszántából szállt le, inkább azért, mert valami meghibásodott a szerkezetben. Ezért is hagyta ott a gépet, és próbált minél távolabb kerülni tőle.
Nyilván tudta, hogy mi következik; vagy maga hozta működésbe az önmegsemmisítőt, vagy ilyen esetben az automatikusan bekapcsol. Az idegen lény a környékbeli réten vagy ligetben tűnt el, az ufó pedig felrobbant, nagy kárt okozva a környéken. Az ufó utasát soha nem találták meg. (Kalandosabb kedvű olvasóink most regény- vagy filmszerűen elképzelhetik, amint távolabb vándorol, földinek álcázza magát és családot alapít, hosszabb tartózkodásra rendezkedik be, leszármazottai - vagy ő maga? - netán máig itt élnek közöttünk...)

Nemere István

Forrás:(Tvr-hét 1996/09) "

---------------------------------------

Négylábú lény holtteste a Marson??

Vajon egy földönkívüli látható a Curiosity Rover által készített egyik NASA fotón? 

417786_567165746638261_10142299_nxxx.jpg

 
-----------------------------------------

 

HIVATALOSAN IS BEISMERTÉK:

AZ UFO-K LÉTEZNEK !!

Kanada korábbi védelmi minisztere, Paul Hellyer kipakolt. 

Az ú.n. "szkeptikusok" ezután  mit fognak hazudozni ??

A 89 éves Hellyer szerint nemcsak az biztos, hogy léteznek földönkívüliek,
de legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Hellyer elmondta:
legalább négy különféle fajba sorolhatók a földönkívüliek, akik más-más
csillagrendszerekből érkeztek.
A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti,
melynek tagjai többek közt a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok,
a Bilderberg-csoport és Kanada. .. katt az Index.hu cikkére --->>  
 
A történelmi jelentőségű videó:

 És ez nem minden ! Mert:  

MAGYARORSZÁGON VOLT A

KGST ORSZÁGOK UFO- ÉS PARAJELENSÉG KUTATÓ
KÖZPONTJA !!

Kiderült: Magyarországon is működött még anno a rendszerváltozás előtti

időkben a BM. egy különleges osztálya amely  ufológiával és a para-

jelenségek kutatásával foglalkozott. Csak a belügyminiszternek és

Kádár Jánosnak tartozott beszámolási kötelezettséggel. Ezen osztály

vezetője volt Opál Sándor aki személyesen beszélt ezekről a régi dolgok-

ról most nemrég az alábbi videóban* :

Dr. Opál Sándor nyilatkozik az UFO-król  (2015. 08. 14.)

Talán ezt a videót nem fogják letörölni....

 
Hoppá !!  Mit is hazudoztak az ú.n. "szkeptikusok társasága" rendezvényein
a végtelenül ostoba és rosszindulatú, a tényeket elhallgató, dezinformációkat
terjesztő és egyáltalán a csillagokat az égről is lehazudozó "bandatagok" ?? 
Ugye tudjuk kik is ők? Tudjuk, hogy mit műveltek/művelnek a témával komolyan
foglalkozó kutatókkal, hogyan lehetetlenítették el erkölcsileg és anyagilag,
tették nevetségessé a legjobb  magyar elmék sokaságát !! Mennyi mindenben
megelőzhettük volna a világot az UFO- és parajelenségek, hipertéri energetika,
stb. területein, de nem, nekünk kötelező mindig a világ után kullognunk... 
Köszönjük meg az MTA illetékeseinek és a "szkeptikusoknak" ,  az őket
pénzelő háttérhatalomnak hogy Magyarországot sikeresen és folyamatosan
beletapossa a posványba.  Ennek így kell lenni amíg világ a világ !(?)
Mert mi lenne ha tölünk kellene megvásárolnia bizonyps technológiákat
például a nagyhatalmaknak? Botrány! Az nem lehet, hogy miután a nagy
olajcégek évtizedek óta kopasztják az országot, az olaj utáni új technoló-
giákat szintén ne ők bocsássák áruba! Mert mi lett volna, ha pl. a magyar
kutatók által már a kilencvenes évek elején nagy eredményeket elért hideg-
fúziós kutatásokat hagyták volna befejezni? Akkor most nem az olaszok 
dörzsölnék a markukat... ?  Vagy ha valkinek feltűnne, hogy pl. az Egely
csoportnak nagy nehezen megítélt pénzeket ügyes kft.-k hogyan nyúlják le,
így lehetetlenítve el a kutatásokat. Vagy ha Csefkó Pálnak  - akit amerikában
a magyar Teslának neveztek -  legalább nem tartanának be állandóan.... 
(Nem véletlen, hogy Csefkó Pál néhánny találmányának prototípusa
amikor előadást tartott ay USA-ban, valahogy  "kintragadt" és azóta se
tudja visszaszerezni azokat. Jól jön az még egyszer nekik !  Lehet, hogy
 már valaki(k) ott kint levédette, így a jogdíjakról, egyebekről lemondhatunk.)
Az már természetesen elképzelhetetlen lenne nálunk, hogy támogassák.
És mi van azokkal a találmányokkal amelyek kutatói, feltalálói hirtelen
és gyanús körülmények közt haltak meg, pl. akkor amikor már a közvet-
len hasznosítással és elterjesztéssel kezdtek foglalkozni, mint pl. idősebb
Bóday Árpád, majd később a fia, if. Bóday Árpád? (Ma már mindketten
halottak.) És a többiek, akik kizuhantak az emeletről, elütötte őket az
autó, rendkívül gyors lefolyású(2hét) rákot kaptak, stb. mindig pont akkor
amikor a találmány nyilvánosságra kerülése, elterjesztése, gyártása
következett volna. Ezek a találmányok hol vannak? Ahol a feltalálóik:
A sírban illetve a nagy energetikai cégek páncélszekrényeiben.
Gyalázatos időket élünk, a hivatalos tudományos életet a legteljesebb
korrupció és így a nagy multi cégek elvtelen kiszolgálása jellemzi.
Az Akadémia és famulusai mindent megtesznek az igazán és alpvetően
fontos, a jelenlegi fizika által nem ismert energetikai, stb. kutatások
csírájában történő elfojtásáért. Ez ma a magyar tudomány legjellemzőbb
vonása. Mindent kiírtani ami nem fér bele a "világképbe". És ugye az
eredmények, a forradalmian új és korszakalkotó dolgok nem férnek bele.
Majd jópénzért  - ha megengedik - megvesszük /átvesszük pl. az USA-
tól, vagy mástól. Ők jól meggazdagodnak, szokás szerint, mi meg fize-
tünk mint a katonatiszt olyasmikért, amit akár évtizedekkel korábban mi
adhattunk volna el a világnak. További jó munkát Akadémikus Urak !
Az egymás kitüntetgetésén és a langyos tejben-űcsörgésen kívül semmi
sem történhet a magyar tudományos életben. Ja és hogy ki hány négyzet-
méter cikket publikált tobbnyire teljesen érdektelen (a fentebb említett
alapkutatásokhoz képest) témákban, ez nagyon fontos. A mennyiség.
Hány cikket, nm-t !? Milyen kár, hogy az akadémián még nem történt
meg a rendszerváltozás. A posztkommunista/szabadkőműves bagázs
hatalma töretlen!!
 
 * Sajnos a fenti videót elérhetetlenné tették. Megjegyzem, Dr.Opál Sándort
2013. novemberében meghívták az újpesti ufókonferenciára előadónak, 
de az előadásának napja előtt, éjszaka betörtek hozzá. Nem vittek el semmit,
erőszakos behatolásnak nyoma sem volt. Felébredt és hallotta a matatást,
mászkálást, felkelt és látta is az illetőt, aki hamarosan távozott...  Az 
előadás természetesen elmaradt. Azóta is nagyon fél.   Figyelmeztetés-
nek szánta a KGB ?? A CIA ?? Vagy a magyar titkosszolgálat? Nem lehet
tudni. Azóta állítólag meg is akarták gyilkolni, egy Ufómagazinba beküldött 
olvasói levél szerint. Valakik nagyon félnek, hogy dr. Opál Sándor kitálal
UFO-ügyben.  Vagy csak kikotyog olyan dolgokat amit nagyon titkolnak
Ugyanis nagyon sokat tud a témáról még a szovjet időkből. És a KGB 
(vagy utódszervezete) ha valakit "megútál" akkor az illetőre nézve elég
kellemetlen napok jöhetnek. Ugyanis a KGB nagyon ártalmas tud lenni 
az egészségre...

-------------------------------------------  

 

MINDENFÉLE REJTÉLYEK:

 

Óriási, galaktikus méretű városszerű képződményt fotózott a HST.
Állítólag az Univerzum középpontjában van, mert a mérések(?!) szerint ettől
a városszerű képződménytől mint középponttól távolodnak a galaxisok. Egy
ideig fent volt a NASA honlapján, de aztán levették. Isten Városának illetve
Isten Kolostorának (God's Monastery) nevezték el.  Magyarázat nincs rá.

iv_spacehst.jpg

heav.jpg

Azért jó lenne tudni milyen irányban van (pl. legalább melyik csillagképben),
milyen távolinak becsülik és kb. mekkorának. Ezeknek az adatoknak nem
tudtam a nyomára bukkanni. Fentieken kívül egyéb hely itt.
(Megjegyzem, szintén nem tudtam nyomára jutni a képen megadott NASA/Hubble
fotónak, se a webhelynek. Finoman fogalmazva is kicsit gyanús azért ez a dolog...)
---------------------------------
 
FURCSA FELHŐ VAGY VALAMI MÁS?
Nagyon felhőszerű, de a közepénél az a hosszú fehér, enyhén íves vonal mi lehet?
Nagyon fényes, elég kontúros, nem elmosódott. A felhő egyéb részein miért nincs
ilyen erős fénylés? Más egyéb részeit is meg kellene világítania ugyan így a Napnak.
Pont csak a közepét éri a napfény ilyen erősen? Ahol is pont egy hosszú egyenes/
íves képződmény van amelynek pont csak a szélét éri a fény? És egyenletesen,
kb. azonos hosszban nyúlik ki az aljából, továbbá teljesen stabil, nem változik.
  Túlságosan sok a véletlen, szerencsés egybeesés. Így elég gyanús ez a jelenség.

Forrás:Indavideó
------------------------------

10 REJTÉLYES KÉP A NAGYVILÁGBÓL:

 

 10 REJTÉLYES ESEMÉNY:

 

A 10 LEGFURCSÁBB TERMÉSZETI JELENSÉG:

 

A 10 LEGFURCSÁBB FELFEDEZÉS:

 

10 MISZTIKUS HELY:

  

 

 

 

 

 

-------------------------------------------- .

 

Érdekes NASA rádiózások: 

 -------------------------------------------

 

                                       2013. 05. 20.

Rejtélyes gabona-lenyomatok Somogyban (Bonnya) 

4277490_87dc95443d68241d65fe6d5c146398a3.jpg

Nem gabonakörök, de nem is tekinthetők normál négyzeteknek vagy

téglalapoknak. Szerintem erősen ittas ufonauták műve lehet. Ők is

kirúgnak a hámból néha néha...

 ---------------------------------------------

   Rejtélyes UFO Denver felett:   

2012. 11. 17. 

 UFO vagy mikrometeor látható Felix Baumgartner ugrásánál?

 És itt mi van? Ez nagyon érdekes:

 ---------------------------------

 

Német turista UFO-fotója, mely idén (2012. augusztus 19-én) készült Kréta szigetén:

nemetturistakretan2012.jpg

A leghitelesebb UFO-fotók közé sorolják.  Nagyobb méretért katt ide vagy a fenti képre (4000x2248).
 
 -------------------------------- 

 

Máris ufókat fotózott  a Curiosity a Marson:  (!!)

 

curiosity_ufo.jpg 

Videófelvétel az ismeretlen objektumok mozgásáról: 

 Forrás: ittvannak.hu

 ------------------------------

 

UFO a Londoni Olimpia ( 2012.) megnyitóján !!

Jönniük kellett volna a Plejádiaknak 2012 08 05-én is, mégpedig az Olimpiára, Londonba...

De nem jöttek...  Vagy mégis jöttek de nem a Földre, hanem a Marsra. Mert úgy berúgtak, 

hogy összekeverték a két bolygót.... /Ahogy a fenti ábra mutatja./  :)))

-----------------------------

 

          UFO Budapest felett ?   /3011. 07. 31./

 

 UFO Győr fölött:

 

Travis Walton elrablása  - 36 év után megszólalnak a szemtanúk... 

    ------------------------------------

 

    " 135 magyar már találkozott UFO-val... "

1296576382_4_ft425_dulce2.jpg 

 

  Harmadik típusú találkozások Magyarországon. Nálunk érdekes módon az 

 Alkotmányvédelmi Hivatal gyűjti az információkat. (Magyar "MIB" :)) )

 ------------------------------------

  

Opál Sándor parakutató az UFO-k magyarországi vonatkozásairól igen sokat tud.
 
Megdöbbentő, hogy mi mindent titkolnak el előlünk a (magyar)hatóságok. A 2009.  
júliusi Ufómagazinban jelent meg egy cikk 'Magyar X akták" címmel, melyből itt
egy részlet: 

"...Az alábbi beszélgetés Dr. Opál Sándorral, a hadtudományok kandidátusával, az MTA köztestületének tagjával, a Hübners Who is Who Társaság kitüntetett és különleges tagjával készült, aki korábban, a belügyminisztériumban végzett tudományos munkája során a hazai ufológia észlelések véleményezésével is foglalkozott.

A bennfentesek azt is tudják róla, hogy a rendszerváltást megelőzően igen jó kapcsolata volt nemcsak a rendőr és honvédtábornokokkal, hanem még Kádár Jánossal is. Sőt alezredesként annak egyik titkos biztonságpolitikai tanácsadója volt...

...S most... következzenek a megdöbbentő tények :

- Ön szerint igaz-e... , hogy hazánk jelentős ufológiai gyűjteménnyel rendelkezik, amelyet a nagyhatalmak is tanulmányoznak?

- Tudomásom szerint igen. A rejtekhelyét azonban én sem ismerem. Angol, amerikai és más régészek is konzultáltak magyar kollégáikkal régészeti és ufológiai szempontból fontos hazai leletekkel kapcsolatban.

- Miért nem tud erről a közvélemény?

- A hun-magyar törzsszövetség egykor hatalmas területre kiterjedő katonai nagyhatalom volt. Biztos helyekre elrejtve, hazánk ebből a korszakból is őriz ufológiai szempontból fontos, értékes leleteket. Ezek Magyarország legféltettebb és legvédetettebb értékei. Sem a török, sem az osztrák, sem a német megszállók nem tudták, hogy hol vannak, és még a szovjet haderők is csak egy részükről szereztek tudomást.

Hazánk ma is az ufók kedvelt célpontja - sík területeinket előszeretettel használják átszállására. Nem csoda, hogy jelentős ufológiai tapasztalataink vannak. Hogy erről miért nem tudnak az emberek? Nálunk mindig is nagy hagyományai voltak az ilyen kérdésekben szerintem káros titkolózásnak. Sokkal jobb lenne, ha az emberek megismernék a valóságot.

- Mi az igazság Ön szerint?

Az emberek valószínűleg nem tudják, hogy 1972-ben a Szovjetunió kérésére Magyarországon hozták létre a legnagyobb európai ufómegfigyelési hálózatot.... A központi ufómegfigyelő állomás Ózd környékén volt, a többit az Alföldön és a Kisalföldön helyezték el. Kádár János is nagyon fontosnak tartotta a rendszert, rendszeresen kért jelentést a működéséről. Ezzel kapcsolatban nagy hibának vélem, hogy 1994-95-ben a magyar honvédség meteorológiai megfigyelőállomását felszámolták, mert azok nagyon hasznos adatokat szolgáltattak. A rendszerváltást követően a Határőr cimű lap és már belügyi újságok is beszámoltak arról, hogy ufók titkos katonai objektumokat próbáltak meg felderíteni hazánkban. A hatóságok csak akkoriban több, mint 2000 lakossági bejelentést kaptak..."

 Vannak titkok bőven itthon is....

 

Megjelent egy cikk a comment:com -on is még anno...

Magyar ufó

Hihetetlen

2006.08.31. 21:29 - kiricsizoltan

Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy fényképezőgéppel. Az 1953 nyarán hazánkba látogató ufonauták egyenesen a taszári repülőtéren landoltak, úgyhogy vagy roppant amatőrök voltak, vagy mindenáron le akarták magukat lövetni, hogy ennek a kis vihar tépte, búvalbélelt országnak is legyen már egy valamirevaló ufóbalesete. Aztán valamiért kapcsoltak, hogy hoppá!, nem lesz ez így jó, és továbbrepültek, de végül lelőtték őket a MiG-ek. A taszári landolás a legszebb eleme a sztorinak, jó, hogy nem már egyenesen egy Zil platójára ereszkedtek le, szétszerelt, szállítható állapotban, hogy egyből indulhasson a rakomány a Szovjetunióba. A témát a Hihetetlen című magazin dolgozta fel, úgyhogy ahová csak lehet, hintsünk idéző-, és kérdőjeleket, és kacagjunk nagyokat.

De ez mind semmi, még CIA-dokumentumok is utalnak arra, hogy nem ez volt az egyetlen ufószerencsétlenség az ötvenes és a hatvanas években Magyarországon, csak úgy potyogtak akkoriban egymás után az égből. Legyünk büszkék a Hihetetlenre, hogy elsőként jutott hozzá a titkos CIA-dokumentumokhoz. A szerencsétlenségeket természetesen képmellékletek is bizonyítják. Ehhez kellett először is szerezni, ugye, egy olyan fotót, amin orosz katonák ácsorognak, de sajnos csak olyat sikerült, amin egy épület is van, sebaj, odavarázsolódott a földbe fúródott ufó. Hála a Photoshopnak, manapság már nem csak a nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű nyugati országoknak, hanem Iregszemcsének és Soltnak is lehet saját ufókatasztrófája. Mondjuk az űrjármű pont az épület bejáratával szemben lóg ki a földből, de a kép alkotója biztos a szovjet katonákra gondolt, akiknek így kényelmesebb átsétálni a kantinba, hogy az ijedtségre legurítsanak egy felest, aztán vissza a csészealjhoz, hogy megnézzék, nem álmodtak-e, aztán megint vissza a kantinba, mert erre már inni kell, és így tovább egész nap. És hát a fényképen olvasható dátum, meg a képaláírás sem stimmel, de fujj, ne kekeckedjünk még egy ilyen ünnepi pillanatban is! Viszont ha már idáig fajultak a dolgok, akkor várjuk a filmfelvételt a magyar ufonauták boncolásáról. Ha űrlény, legyen kövér és bontott.

Egyébként a Hihetetlen részéről ez nem egy egetverő kamu, hiszen a lap impresszumában nem az áll, hogy „tudományos”, hanem az, hogy „szórakoztató magazin”. És tényleg az. 

Forrás: comment.com

BIOENERGETIKA  !! 

Opál Sándor komolyan foglalkozott a bioenergetika katonai alkalmazásával.

Erről egy tanulmánya elolvasható itt. 

---------------------------------

Valamit rejtegetnek a világűrben,

ami miatt az űrfigyelő rendszereket

is leállították !

Ez a telefonos beszélgetés, egy belsős kiszivárogtatóval, nagyon érdekes !
 Bár csak hallás után, de lefordítottam nektek, mert sok egyéb, az alternatív
forrásokban fellelhető beszámolókkal, lépésekkel egybevág, amit ez a
belső ember elmond (aki egy tudós és nem "főállású" kiszivárogtató). Kommentárt
nem fűzök hozzá, de ha a fordítással kapcsolatban hiányosság vagy észrevételetek
van, jelezzétek nyugodtan ! Hallgassátok meg ! (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
 

 
 
"2012 januárjában áthívtak a
Texasban lévő McDonald
Observatory-ba, mely a második
legnagyobb optikai teleszkóp az
USA-ban. Ott találkoztam rögtön
érkezés után egy ügynökkel, aki a
Homeland Security-hez tartozott.
Már kész információkkal várt és egy
másik ügynök is megjelent hamarosan. 

Csodálkoztam, hogy jövök én a
képbe, mert addig nem is kerültem
nemzetbiztonsággal kapcsolatba...tehát
ez valami sürgős dolog lehet.  Az obszervatórium fő helyiségébe mentünk, ahol
4-en voltak bent. Itt egy annyira sokkoló dolgot mutattak nekem, ami az addigi
egész hitrendszeremet megrengette.Szükségem volt , hogy leüljek egy pillanatra
és magamhoz térjek.

Amit láttam, azt saját szavaimmal úgy tudnám elmondani: 

Egy hatalmas sötét 3 dimenziós struktúra látható az űrben egy vonalban
formációba állva, mely egyenesen a Föld irányába halad.

Azért tudom ezt, mert 3 hónapos intervallumban mutatták meg ezeket a képeket
és az irány ebből elég jól feltételezhető. Azaz havonta millió-millió mérfölddel
vannak közelebb. 

Az volt a feladatom, hogy megértsük, miből áll össze ez a dolog ilyen
formációba vagy egyáltalán mik is ezek: 

- azaz ember által alkotott; természetes; vagy mesterséges tárgyak..... 
A NASA által ma rendelkezésre álló tudományos eszközök segítségével
azt a tényt állapítottuk meg, hogy nem természetes , valamiféle fém és
szén alapú ötvözetből áll. Több ezerszer keményebb szerkezet, mint ami
nekünk van ma gyémánt vagy karbon-nano technológia formájában.

Körbeveszi valami erőtér, ami miatt az űr-részecskék nem érik el a felszínét.
Olyasmi mint a magnetoszféra a Föld esetében. 

Annyira közeli ez a dolog, hogy a teleszkópban jól látszanak a részletek
magas felbontásban.  Egy "L"-alakú objektumról van szó ! Azt nem tudjuk,
hogy pilóta által vagy más módon irányított-e. Amit tudunk, az az, hogy mozog
és nagyon gyorsan mozog. 

2013 januárjára 200ezer mérfölddel elhagyta a Marsot, majd teljesen spontán
módon eltűnt a teleszkópból.... Mintha valami láthatatlan pajzsot aktivált volna.....
egy gombnyomásra. Talán ez a legjobb szó, hogy leírjam. Vakartuk is a fejünket rendesen
.Egy biztos, hogy a kormány részéről komoly érdeklődést mutatnak, mert a
nemzetbiztonság folyamatos 24 órás őrizetben és megfigyelés alatt tartott. nem tudtam
hazamenni vagy felkelni anélkül, hogy ne figyeltek volna. Nagyon nagy hatalommal
bíró emberek tartották rajtam a szemüket....

Érezhető volt, hogy erről szinte senki nem tud és személyesen engem vontak be,
hogy kiderítsék mi ez. 

Csak kalkulálni tudjuk, hogy ez a dolog azóta jóval közelebb van hozzánk.
 Akár szabad szemmel is láthatnánk az éjszakai égbolton... vagy az is lehet, hogy
elhagyta a naprendszerünket azóta, nem tudom... Azt sem tudjuk miért jött ide ez a valami. 

Ezek után vártam, hogy keresnek majd újra, de 6 hónapig semmi, ...még egy telefonhívás
sem történt irányomba....
 
Ami felkeltette a figyelmemet
Egy közeli barátomat hívtam fel,
akiben megbízhatok a McDonald
Obszervatóriumban és mondta ő
is, hogy a Space Monitoring
System-et leállították. 
Beleértve a NASA-t is.... ! 
A barátom rendkívüli módon izgatott
volt, amikor beszéltünk és ideges.
Kérdeztem, hogy mégis mi a fene folyik itt. 

Azt mondta, hogy azóta az objektum feltűnt újra és a HOLD mögött van a túloldalon.
Minden űrfigyelő tevékenységnek a leállítása volt az eszköz, hogy titokban tartsák
amennyire lehet.... De tudom, hogy amatőr űrfigyelők is észrevették vagy észrevehetik
ezt akár és látható néha hogy "valamik" alakzatba álltak a Hold túlsó oldalán. 

Amikor felnézünk, látható néha, de továbbra sem tudjuk mik azok és mit csinálnak ott vagy
mit fognak csinálni. 

Az az igazság, hogy az egészet újra kellene gondolnunk, amit a Holdról tudunk. Tudjuk,
hogy van egy fluktuáció a Föld mágneses mezejében és összefügg a Holddal. 

Nagyon érdekes, hogy a NASA-t és z ISS Nemzetközi Űrállomás élő adásait is
leállították azóta. Alapvetően rejtegetnek valamit, ez biztos! "
 
Az amerikai űrrepülések, az űrfigyelő rendszerek
leállítása mellett (Space Defense System) az is
érdekes, a kínai űrkutatás mennyire előtérbe
került mostanában. 

Ezen a héten történt furcsa fejlemény az is, hogy 
kívüli égitestek lettek volnaKifejezetten a nemzetiségük és biztonsági megfontolások miatt
- jelenti az AFP. 


Amerikai tudósok is felháborodtak a döntésen.

"Több milliárd kilométerre lévő égitestekről szólna a találkozó, aminek

semmi nemzetbiztonsági vonatkozása nincs."


Forrás: Disclose.tv (Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)  <---- Forrás

-------------------------------

 

Rejtélyes fűkörök Namíbiában: 

low-view-fairy-circles-after-rain.jpg

 Magyarázat nincs!  Talán az UFO-k... ?

 

fairy-circle-after-rain-2011.jpg

Temérdek van a Google Maps-on 

-------------------------------

 Hogyan paktáltak le kormányok a földönkívüliekkel, stb.

Részlet Grüll Antal könyvéből... (katt)

------------------------------

 

UFO-darab zuhant le egy szibériai erdős területre?

fragment1.jpg

( Szerintem ez nem ufó-darab, inkább valamilyen földi titkos katonai szerkezet darabja. 

Ha valaki megnézi a videót, láthatók a hengeres részen a hegesztési varratok, stb. )

 oroszufo3.jpg   oroszufo4.jpg    oroszufo2.jpg

Itt látszanak a heg. varratok.     Ez valami merevíttett dómfedél-féle(?)  Ilyet pedig már láttam valahol... De hol?

 --------------------------------

  

Furcsa UFO-k: 

 

Mégis van mozgás a Hold halott felszínén (??)

20120306-hold-omlas3.jpg

De mi(k) vagy ki(k) indítják  el a mozgást ?

 ------------------------------------
 

Két UFO bujkál a Balti-tenger mélyén?

baltiufo2.jpg

  Lehetséges, hogy ez egy 1912-ben elsüllyedt hajó  -  a Novgorod -  roncsa... (?)

De akkor mi lehet a másik szerkezet?    Új infók !!!!!!!!!

Expedíciót szerveztek a tárgyak felkutatására 2012 júliusában!!  

ufo_balti-tenger.jpg 

Néhány búvár lemerült megvizsgálni, de a jelentésük szerint ha 200 méternél közelebb mentek, akkor minden elektronikai eszközük meghibásodott. Jelenleg az Ocean X csapat vizsgálja ezt a furcsa anomáliát. A műholdas telefon és néhány kamera sem működött, amikor az UFO felé értek. Viszont amint eltávolodtak tőle, újra működésbe léptek.            Forrás.

Másik forrás:

article-2160297-13a47dba000005dc-930_964x513.jpg 

A hely: 

article-2160297-13a4b067000005dc-497_964x502.jpg

 

article-0-1180a258000005dc-76_470x423.jpg

 

 Újabb jó minőségű videó a Balti-tenger mélyén heverő objektumról:

   --------------------------------

Rejtélyes fémgolyó hullott le az égből Namíbiában 2011. novemberében...
 ---------------------------------

 Milliárdnyi lakható bolygó létezik már a mi galaxisunkban is

--------------------------------- 
 
Az évezredek óta a Föld körül keringő titokzatos objektum a Fekete Lovag nevet kapta

feketelovag.jpg

--------------------------------- 
 
REJTÉLYES EMBER  szállt alá NEW JERSEYBEN
Kép
Egy kék (és szürke, fekete) ruhás embert látott leszállni minden segédeszköz nélkül  - pl. ejtőernyő, stb. -   az égből három állatorvos Egg Harbor-ben.    Nagy erőkkel keresték de hiába, nem lett meg.
 
    ----------------------------------
 
Különös fények jelentek meg az égen 2010. 08. 12-13-a éjszakáján Érd - Budaörs térségében.
 
 
Kép
 
 --------------------------------
Lyukakat (barlangokat?) találtak a Marson !!

 Kép

Talán barlangok lehetnek? De túl szabályosak a nyílások... (Vagy ott is a 4-es metro épül?)
 -----------------------------
 
   UFO Ungvár felett !!     2010. június 02.  17.39 

Kép

 
 ------------------------------
 

Kép

 
 
 A lények szobahőmérsékleten inaktívak és 121 Celsius-fokon kezdenek osztódással szaporodni. Nincs DNS-ük !!  Alapvetően más létforma !! De hogy kerültek ide?
  
-------------------------------
 
ÉLET A FÖLDÖN KÍVÜL
 
angol eredeti hír...)
 
---------------------------------

A volgográdi rejtélyes kőtojások:

normal_orosz_gomb.jpg

"Tavaly tavasszal Oroszországban a volgográdi régió Mokraya Olkhovka nevű falucskája
mellett furcsa,gömb alakú tárgyakat találtak a föld alatt. A helyiek azt gondolták
megkövesedett dinoszaurusz-tojásokra bukkantak.A helyszínre kiment érdeklődök
hatalmas, egy méter magas, és egy méter átmérőjű gömböket találtak. Az óriási
esőzések alatt a víz mosta ki azokat. A dinótojás elmélet hamar megdőlt, miután
kiderült a gömbök szilíciumból, homokból és fémből voltak. Néhányon még korrózió
nyomai is látszottak."
Forrás és más érdekességek: www.vilagbiztonsag.hu
 
------------------------------
 
  

Néhány klasszikus UFO-s eset egy ősrégi adatbázisból:

ufok.jpg

 -----------------------------------------

 

A KISVÁRDAI ÖRDÖG-HEGY REJTÉLYE 

fufouuuuu.jpg

 ---------------------------------------

 

Egy igaz(nak mondott) történet 1952-ből, amikor Orfeo Angeluccit
meglátogatták az ufonauták, elvitték, járt más bolygókon, találkozott 
magas szellemi szinten élő lényekkel, stb.:
 rfz1.gif

Orfeo Angelucci :  A "csészealjak" titka 

------------------------------

Titokzatos fények a Ceres kisbolygó kráterében

ceres20150219.jpg

A felvételt 2015. 02. 19-én készítette a Dawn-űrszonda 46000km távolságból.

Fotó: NASA/JPL-Caltech/UCLA/MPS/DLR/IDA

AZ ARÁNYOK:  Föld, Hold, Ceres ceres_earth_moon_comparison.png

 

-------------------------------

 A 2010. 02. 28-i meteor  - vagy valami más? 

  -------------------------------

 

 

------------------------------------------ 

 

 PIRAMISOK AZ ANTARKTISZON !!

 

REJTÉLYES HANGOK.....

---------------------------------------------- 

 

Egy hírszerzési elemző visszaemlékezése:

------------------------------------------

 

Orosz dokumentum film az UFO-król:

Katt:  https://youtu.be/CaRqMvtprrs

 

Már rájöttek a NASA -nál is: 

Az Apollo-18 és más titkos űrprogramok...  

UFO figyelő weblap....

Átléphető a fénysebesség... (?)

 


portraitufonauta.jpg

Vissza a főoldalra...