Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ferenc_papa_.jpg

Ha ezt a sátáni lények, az ördögök/démonok stb. mondják nem csodálkozom.
De a pápa hogy mondhat ilyet ???!!!!!!  Milyen hatalom szolgálatában állhat??!!

"Ennél több és hitelesebb bizonyíték talán nem is kell – állítják sokan. Vajon tényleg a sötétségbe vezeti a szent nyájat?

 

Ferenc pápa napjaink és az egyház történetének egyik legmegosztóbb pápája. Sokan nem szeretik őt, főleg az utóbbi 2-3 évben tett kijelentései miatt.

 

Egyesek ugyanis azzal vádolják, hogy az amúgy Európai gyökerekkel egyáltalán nem rendelkező pápa feltett szándéka a migráció beteljesítése Európában.

Emiatt ő maga lehet az Antikrisztus, mely elhozza majd a véget Róma számára…

Magának a pápának több olyan lépése volt a Vatikánnal együtt, mely szintén azt sugallja, hogy lehet, hogy nem is Isten embere, hanem valaki másé… magáé a gonoszé!

A menekült folyosók megnyitása

Ferenc pápa nem egy ízben mondta el, hogy a menekültek a felebarátaink, testvéreink és nővéreink, és kötelességünk megsegíteni őket.

Sőt, politikai beleszólásai is voltak a közvéleménybe, mivel elszólta magát többször is, miszerint humanitárius folyosókat kellene nyitni, amiken keresztül beözönlenének a bevándorlók.

A Jézussal való kapcsolat veszélyes és ártalmas

Ferenc pápa utóbbi években tett leghajmeresztőbb, sokakban felháborodást kiváltó beszéde Jézusról az volt, hogy veszélyes a vele való kapcsolat, és kerülendő is.

Ferenc pápa nemrégiben újabb kijelentéssel sokkolta a közönségét. kamerák előtt, legalább 33.000 keresztény hívő előtt mondta el, hogy a Jézussal való közeli, “személyes” kapcsolatot kerülni kell, mert az nem csak veszélyes, de ártalmas is.  (!!!!!! döbbenetes !!!!!!)

Szemellenző politika, szemet hunyás a keresztények keleti üldöztetése felett

 

Mialatt folyamatosan azon “kampányolt”, hogy a menekültekkel legyünk szolidárisak, és fogadjuk el, hogy a nagy részüknek más a kultúrájuk, vallási beágyazottságuk, közben a Keleten zajló eseményekről nem igazán akart tudomást venni.

Ott ugyanis szabályos keresztényüldözés zajlott és zajlik ma is. Több millió keresztény élete van veszélyben, és sokakat köztük meg is öltek, csak a hitük miatt. érdekes módon ez a pápa szemét sohasem szúrta…

A Vatikán szóvivője globális genocídiumról beszélt

A Vatikán szóvivője egy ízben arról beszélt, hogy egy egységes, Új világkormányt kellene létrehozni, és hogy a Föld lakossága már bőven túllépte a megengedett keretet.

Azt mondta, hogy az lenne a legjobb a világnak, ha egy az egész bolygóra kiterjedő, világszerte alkalmazható jogokkal rendelkező bíróságot, vagy tanácsot hozna létre az emberiség. Ez pedig nem jelent mást, mint az Új világrendet magát, még ha burkoltan is. Ez maga az Antikrisztus uralmának első lépése…

Illuminátus pápa

Sokak szerint Ferenc pápa nem véletlenül került a trónra, és valójában ő maga az illuminátusok társaságának egy beépített vezetője."

Forrás

 

FERENC PÁPA AZ ÖRDÖGGEL CIMBORÁL?

Egy e-mail ből:

"...Ugyanakkor a sokat emlegetett, saját létezését is tagadó háttérhatalom régóta célozza Szent Péter székét, mint utolsó bástyát, amely ellenáll és Bergoglio megválasztásával elérte célját. Ma már az egyházban is nyílt titok, hogy Ferenc pápa ugyanúgy ügynök, mint az európai politikai vezetők s rendkívül rafináltan, kihasználva a hívő tömegek teológiai ismereteinek - sok esetben még a kiskatekizmus ismeretének is- a hiányát vakvágányra tolja a szakrális alapzatot. Felszámoló ő a javából s ennek lassú felismerése az egyház papjainak sorában irtózatos riadalmat kelt, elég csak egyetlen állítását említeni, miszerint muszlim testvérek menekülnek Európába s nekünk keresztényi kötelességünk befogadni őket. Ezzel a mondattal a pápa szembeköpte egész egyháza történelmét, szentek sokaságának életáldozatát, gondoljunk csak Kapisztrán Szent Jánosra! A baj óriási, csak senki nem mer beszélni róla. "

ferencpapa.jpg

     Behódolás az ördögnek, immár sokadszorra...

----------------------

Üzenet a médiacelebnek Vatikánba

2015.09.10 08:36
 

Amikor az egész Egyház jövőjét és benne a sokmillió hívőét meghatározó muzulmán áradatról van szó, akkor kérlek, ne nyisd ki a szád!

„Drága Ferenc Testvér!

Mi lenne, ha legalább az életünk sorsát, a gyermekeink jövőjét, egész életét meghatározó kérdésekben nem nyitnád ki a szádat? Ha már képtelen vagy mást mondani, mint amit a balliberális médiacsürhe elvár tőled, akkor inkább hallgass, kérlek! 

Tudod, megszoktam már, hogy következetesen megpróbálod lerombolni a kétezer éves Egyházunk alapvető tanait, szokásait. Bár elfogadni nem tudom, de megszoktam, hogy neked csak a házasságtörők, a melegek, a gyermekgyilkosok a fontosak, a normál egyszerű hívőket te csak arra tartod alkalmasnak, hogy minden nap ostorozd őket valamiért. Persze a legfontosabbá a médiacsürhe lett számodra. Minden megszólalásodban – nagy ájtatos szöveget lenyomva – az ő kegyüket keresed. Úgy veszem észre, hogy imádod magad a címlapokon látni, ahogy egekbe dicsérnek ezek a firkászok. Kétségtelen médiaceleb lett belőled. Várom már, hogy mikor költözöl be valami valóságshowba. Bár attól tartok, hogy valami eszement kitalálja, hogy a Vatikánba legyen egy ilyen show, te pedig örömmel vállalod a főszerepet.

Egyébként nem olyan nagy baj ez, túlélt már ennél sokkal borzasztóbb dolgokat is az Egyházunk. Pár évtized múlva a kutya sem fog emlékezni az elnyűtt cipellődre, meg a szelfikre és az egyéb önreklámozó gátlástalan akcióidra.

De amikor az egész Egyház jövőjét és benne a sokmillió hívőét meghatározó muzulmán áradatról van szó, akkor kérlek, ne nyisd ki a szád! Fogd föl, hogy ez már kőkeményen a bőrünkre megy! Bármennyire is könnyű ezzel most a hazug médiába bekerülni, vedd már észre, hogy a létünk a tét!

Mondd, melyik végtelenül ostoba piárosod találta ki, hogy azt mond, hogy fogadjon be minden plébánia egy menekült családot?

Mégis hova? Mégis miért? Szerinted nekünk nincsenek nélkülöző, segítségre szoruló családjaink? Szerinted tényleg a nyakunkba kellene venni a ki tudja honnan és milyen szándékkal érkező embereket?

Hallottál te arról, hogy a média által sugallt képpel ellentétben a beözönlő muzulmánok döntő többsége nem családokból áll, hanem életerős, fiatal férfiakból? Mondd, a következő kérésed az lesz, hogy ha már befogadtuk őket, akkor ajánljuk föl nekik használatra az asszonyainkat, lányainkat is, hisz oly régóta nélkülöznek ezen a téren is a szegény menekültek?” (mandiner.hu)

ferencpapamukodik.jpg

 

2016. 08. 04.

Nyílt levél Ferenc pápának

 
Szentséged!
 
 
Tudom, nevetségesnek tűnik, hogy egy magyarországi író tollat fog azért, hogy Önnek a legmélyebb alázatossággal esdeklő levelet írjon. Mégis nyugodtabb a lelkem, ha megírom, s reménykedem, hogy elolvassa egyszer… Mert amiről írni szándékozom, az nem egyszerű köszöntő, nem jókívánságokkal teli üdvözlet, hanem könyörögve kérés. Könyörgés az Egyház, a hívek és a világ békéje érdekében. Könyörgés azért, hogy ne folytatódhassék az Egyház megosztása, hogy Ön visszavonultan, önmagával és Istennel békében élhessen.  
 
Ön nem rossz, nem bűnös ember, csak nem európai és nem katolikus, bár megpróbál minden áron azzá válni. Szentséged e törekvése azonban a visszájára fordult. Véleménye bizonyos dolgokról, meglátásai, politikai megnyilatkozásai megfelelnek egy bizonyos szűkebb régió vagy országot jellemző érseki véleménynek, de semmiképpen nem mondhatja el ugyanazokat a gondolatokat, mint a római egyház feje.
 
Ön rosszul méri fel saját helyzetét és az Egyház önhöz való viszonyát. Mert az Egyház nem Ön és a bíborosi kar, hanem a hívő nép. Ön egy jól kitervelt úton jár, egy mérnöki pontossággal megtervezett programot hajt végre, s lehet nem is érzékeli, hogy mekkora kárt okoz mindezzel. Hiszen nem Ön tervezte el, amit tesz, és amit tennie kell, hanem mások. Jóakaratúnak tűnő partnerek, akik Önt meggyőzték arról, hogy mi a jó ma Európának és milyenné kell lennie az Egyháznak az Ön pontifikátusa alatt. Ezek az emberek azonban nem jó emberek, s lehet, hogy Önnek jó partnerei, de Istennek  és keresztény népének semmiképpen sem azok.
 
Miért nem látja Ön mindezt? Mert nem láthatja. Ön egy dél-amerikai ország érseke volt, amely országnak speciális gondjai, problémái vannak, amelyek távol állnak Európa problémáitól. Az argentin zsidó közösség nem olyan telhetetlen, kapzsi és gyűlölködő, mint az európai és amerikai liberális zsidó közösség. Ön az ottani zsidó közösséggel remek viszonyban volt, hiszen Önt is kötik családja zsidó hagyományai, s így eleve közelebbinek érzi magát a zsidósághoz, ami nem baj, amíg nem pápaként csókol kezet egy milliárdos zsidó bankárnak. Ön menekült szülők gyermeke, tehát a menekült szó, és a hozzá tartozó fogalom egészen mást jelent Önnek, mint azoknak, akik őslakosként és békében élnek és szeretnének élni saját hazájukban. Ön tehát sem európaiként, sem egészen katolikusként, sem egyházfőként nem tud gondolkodni, de bizalommal van azok iránt, akik irányítják uralkodását, akik megtervezik útjait, akik pápaként a Ferenc nevet javasolták felvenni Önnek, jezsuitasága ellenére. Hiszen lehetett volna Ignác is a pápaságban… ám az a név nem annyira ismert, s főként nem annyira szimpatikus a nemzetek számára, mint Krisztus szegénykéjének, Assisi Szent Ferencnek a neve.
 
Ön jó ember, a saját közegében, saját országában, ha önállóan és saját gondolatai szerint cselekszik, dolgozik. Hiszen Önt ott szerették, elfogadták, megfelelőnek tartották nézeteit és az országos bajok megoldásában tett erőfeszítéseit, a szegények és elesettek javára tett cselekedeteit.
 
Pápaként azonban Ön egészen rosszul szerepel. Megoszt, rossz tanácsadóinak szája íze szerint politizál, ráhúzza a világra Argentína bajait, s azoknak a bajoknak a megoldását igyekszik európai megoldásként elfogadtatni. A migránsokat és a terroristákat összekeveri az argentin szegényekkel, és azokkal, akik mint az Ön családja is, a náci zsidóüldözés elől menekültek egy másik világba.
 
Nem utolsó probléma az Ön meghasonlott zsidó jezsuitasága. Hiszen jezsuitaként a modernizálás, a világ és a tanítás közelebb hozatalában mesterkedik, de zsidóként, a zsidó logikájának tudhatóan úgy gondolkodik, hogy egy kicsit az Isten is alkalmazkodjon a világhoz. Nos, itt van az a pont, amelynél eltér a katolikus-katolikus, és a zsidó-katolikus logika, és amely megosztó és romboló lehet az egész világegyházat tekintve. Mert nem a megváltoztathatatlan jézusi törvényeket kell módosítani, hanem a világot kell evangelizálni újra és újra. Nem lehet az abortuszt megengedni, a válásokat természetesként megítélni, a terroristát menekülnek hazudni – még ha jó szándékkal is. Ön meglátogatja a világ legszegényebbjeit, és legprimitívebbjeit – s ezt rájuk nézve nem lenézőleg mondom –, mert Önnek az a fontos, hogy tömegek hallják mondandóját, tévhiteit, a katekizmussal szembemenő sajátos véleményét. S mindezt Öntől háromféle hívő ember fogadja el: a tanulatlan primitív, a rajongó fiatal, s a pápát mindenekfölött tisztelő, és mondandóját a Szentírással és a Katekizmussal össze nem egyeztető egyházi személyek. A gondolkodó emberek, és ma már egyre több pap és püspök inkább retteg az Ön működésének következményeitől, semmint kiállna amellett.  
 
Kérve kérem Önt, fejezze be pápai működését és kövesse nagy elődje, XVI. Benedek példáját. Mondjon le a pápai trónról és adja át helyét annak, akit a Szentlélek sugallatára, nem pedig politikai és pénzügyi lobbik megrendelésére választ a konklávé.  Ha csak azt nézi, mint az egyház feje, hogy megosztja, gyűlölködésre serkenti és elfordítja Krisztustól a hívek millióit, már ez is elég indok volna az önvizsgálatra és a lemondásra, hiszen évszázadok óta nem volt efféle rossz közérzete a hívek seregének a pápa miatt. És ezt Önnek is tudnia kell. Ha nem mond le, igazolja azokat, akik Önt egy elvetemült egyházrombolónak tartják. Pedig Ön csak áldozata egy világpolitikai küzdelemnek. Kérem, ne megbízói, partnerei érdekeit, hanem Krisztus egyházának jövőjét nézze, vonuljon vissza és imádkozzék a hívő népért, hogy amit Ön és tanácsadói három év alatt megrontottak, azt a Szentlélek hozza helyre a fejekben és a lelkekben. Imádkozzék azért is Szentséged, hogy bocsánatot nyerjen a sorozatos megbotránkoztatásért, amelyeket pápasága alatt elkövetett gyermekek és felnőttek rovására egyaránt.
 
Ön Argentínában jó ember, de egyházfőként rombol, és lelkeket öl meg pontifikátusa alatt. Kérem ezért Szentségedet, mondjon le hivataláról és engedje a hívő népnek, hogy ne haraggal legyen Ön iránt, hanem tiszta szívvel imádkozhassék Önért. Sajátjait, ott Argentínában pedig, örvendeztesse meg azzal, hogy visszatér hozzájuk, s gondjukat viseli, mint pápasága előtt. Mert Ön olyan, mint az aranyhal… a vízben (Argentínában) csodálatra méltó, ám, ha kiveszik élőhelyéről és szárazra kerül (Vatikán) elpusztul, és utána bomló teste (megosztó politizálása és rossz kormányzása) betegséget terjeszt. Kérem, ne engedje, hogy a Sátán kihasználja a távolságot és másképpen gondolkodást Argentína és Európa között, s az Ön argentinságát méregként permetezze szét a világegyházban, amelynek központja Róma, amely város Európa is egyben.
 
Könyörgöm Önnek szeretettel: – Isten keresztény népének békéje érdekében távozzon Szentséged a pápai trónról azzal az alázattal, amellyel pápai nevének eredeti viselője, Assisi szentje, a szegények atyja, Szent Ferenc levetette gazdag, de hitetlen polgári mivoltát, és Istennek áldozta további életét. Mentse meg Szentséged távozásával Európát és a Római Katolikus Egyházat! 
 
Krisztusban méltatlan fia:
 
2016. augusztus 4.
 
Stoffán György író

Kárpát-medence, Európa

Forrás

---------------------

Miket mutogat itt a pápa...?

papa-satani-jeladasa_2.jpg

papa-satani-jeladasa.jpg

------------------------

A Magyar Katolikus Egyház lezüllesztése:

NEM SEMMI!  ÉS MINDEZ MAGYARORSZÁGON:

Egy e-mail-ből:

"Az alábbi elképesztő dokumentum egy két évvel ezelőtt elhunyt magyar katolikus pap hagyatékából való. Alig pár napja, hogy a pap személyes iratcsomói közül előkerült. Szerzője, múltja, eredete ismeretlen, s mivel őrzője már meghalt, tőle megtudni sem áll módunkban. Hasonló fajtájú irományok már régóta keringenek a világban. De különös tekintettel a legújabbra, a luganoi tanulmányra, illetve arra a tényre, hogy korunkban mind az abban, mind az itteniben leírtak szinte szó szerint beteljesedtek már, fel kell tételeznünk, hogy valódi utasításokkal állunk szemben.)

A szabadkőműves nagymester irányelvei a szabadkőműves katolikus püspökök számára 1962. márciusában

– Valamennyi szabadkőműves testvér küldjön jelentést ezen döntő fontosságú utasítások megvalósulásának előrehaladását illetően;

– Átdolgozva 1993 októberében a végső stádium számára;

– Valamennyi, a katolikus Egyházban tevékenykedő szabadkőművesnek a következőket kell kézbe vennie és keresztülvinnie.

 

1. Távolítsák el Szent Mihályt, a katolikus Egyház védelmezőjét minden imából a szentmisén belül és azon kívül egyszer s mindenkorra. Távolítsák el szobrait, mondjátok,hogy elterelik a figyelmet Krisztusról.

2. Szüntessétek meg a bűnbánati gyakorlatokat a nagyböjti időben, mint pl. a pénteki hústilalmat, vagy a böjtölést. Akadályozzátok meg az önmegtagadás minden aktusát, helyükbe az öröm, a boldogság és a testi szeretet aktusai lépjenek. Mondjátok, hogy „Krisztus már kiérdemelte számunkra a mennyországot”, és hogy „minden emberi erőlködés hiábavaló”. Mondjátok az embereknek, hogy „vegyék komolyan az egészségükkel való törődést”. Bátorítsátok őket a húsevésre, főleg a disznóhúséra.

3. Jelöljetek ki protestáns lelkipásztorokat, hogy vizsgálják felül és deszakralizálják a szentmisét. Hintsétek el a kételkedés magvait az Oltáriszentségben való valóságos jelenléttel kapcsolatban, és bizonygassátok, hogy az eucharisztia – a protestánsok hitéhez közelebb állóan – csak kenyér és bor, és csupán jelképesen értendő. Alkalmazzatok protestánsokat az iskolákban és a szemináriumokban. Bátorítsátok az ökumenét, mint az egységhez vezető utat. Vádoljatok meg mindenkit az Egyház iránti engedetlenséggel, aki a valóságos jelenlétben hisz.

4. Tiltsátok meg a latin miseliturgiát, a szentségimádást és az énekeket, mert ezek a titok iránti tisztelet érzését hozzák létre. Állítsátok be ezeket jósok „hókuszpókuszaiként”. Az emberek így már nem fognak a papokra, mint nagy intelligenciájú és tiszteletreméltó, titokzatos személyekre fölnézni.

5. Bátorítsátok a nőket, hogy a templomban ne hordjanak kalapot. A haj szexis. Követeljétek, hogy a nők előimádkozók, áldoztatásnál kisegítők, diakonisszák és papok lehessenek. Ezt demokratikus eszmeként állítsátok be. Alapítsatok női szabadságmozgalmat. A templomba járók öltözzenek lomposan, ez a szentmise jelentőségét csökkenteni fogja.

6. Ne engedjétek, hogy az áldozók a szentostyát térdelve vegyék magukhoz. Mondjátok meg a szülőknek és a nevelőknek, hogy tartsák vissza a gyerekeket attól, hogy áldozás előtt és után a kezüket összekulcsolják. Mondjátok nekik, hogy Isten úgy szereti őket, ahogy vannak, és azt akarja, hogy teljesen fesztelenül érezzék magukat. Szüntessetek meg a templomban minden térdelést és térdhajtást. Távolítsátok él a térdeplőket. Mondjátok az embereknek, hogy a szentmise alatt állva tegyenek tanúbizonyságot.

7. Szüntessétek meg a szakrális orgonazenét. Vigyétek be a templomokba a gitárokat, a zsidó hárfákat, dobokat, a „lábdobogást”, és a „szent nevetést”. Ez megakadályozza az embereket a személyes imában és a Jézussal való társalgásban. Ne adjatok időt Jézusnak, hogy a gyerekeket vallásos életre hívja meg. Adjatok elő az oltárnál liturgikus táncokat izgató hatású ruhákban, színdarabokat és koncerteket.

8. Vegyétek el az Istenanyához és Szent Józsefhez szóló énekek szakrális jellegét. Mondjátok, hogy tiszteletük bálványimádás. Tegyétek nevetségessé azokat, akik ragaszkodnak tiszteletükhöz. Vezessetek be protestáns énekeket. Ez azt a látszatot fogja kelteni, hogy a katolikus Egyház végre elismeri, hogy a protestáns az igazi vallás, vagy legalábbis egyenrangú a katolikussal.

9. Minden himnuszt szüntessetek meg, a Jézushoz szólókat is, mert ezek az embereket boldog gyerekkorukra emlékeztetik, ami viszont arra a békére emlékezteti őket, melynek gyökere az Istenért való önmegtagadás és vezeklés szigorú élete. Vezessetek be új énekeket, meggyőzve így az embereket, hogy a régebbi rítusok valahogy helytelenek voltak. Bizonyosodjatok meg róla, hogy minden szentmisében legalább egy olyan ének van, amely nem említi Jézust, hanem csak az emberek iránti szeretetről szól. A fiatalságot lelkesíteni fogja, ha a testvéri szeretetről hall. Prédikáljatok a szeretetről, toleranciáról és egységről. Jézust ne említsétek. Tiltsátok meg az Eucharisztia bármilyen formában való hirdetését.

10. Távolítsátok el az oltárról a szentek ereklyéit, és aztán magát az oltárt is. Helyettesítsétek pogány, megáldatlan asztalokkal, amelyek alkalmasak élő áldozatok bemutatására a sátáni miséken. Töröljétek el azt az egyházi törvényt, amely kimondja, hogy szentmisét csak ereklyét tartalmazó oltáron lehet bemutatni.

11. Hagyjatok fel azzal a gyakorlattal, hogy a szentmisét a tabernákulumban lévő Oltáriszentség előtt mondjátok. Ne engedjétek, hogy a misézésre használt oltárokon tabernákulum legyen. Az asztal úgy nézzen ki, mint egy ebédlőasztal. Hordozható legyen, hogy jelezze: ez nem egy szent dolog, hanem valami, ami kettő célt szolgál, pl. konferencia-asztalként, vagy kártyaasztalként. Később legalább egy széket állítsatok az asztalhoz. A pap üljön ezen, jelezve, hogy áldozás után – az étkezés után – kipiheni magát. A szentmise alatt a pap soha ne térdeljen, vagy hajtson térdet. Étkezéseknél nem szoktunk térdelni. A pap széke álljon a tabernákulum helyén. Bátorítsátok az embereket, hogy a papot tiszteljék és ne az Eucharisztiát, neki engedelmeskedjenek és ne az Eucharisztiának. Mondjátok nekik, hogy a pap a Krisztus, ő a Fő. A tabernákulumot helyezzétek egy másik helyiségbe, látó


Read more: http://www.azidokvege.hupont.hu/60/szabadkomuves-terv-a-katolikus-egyhaz-tonkretetelere#ixzz3s3PXBhXX

"

----------------------

"

Másik vélemény:

A pápa még strasbourgi beszéde után nyilatkozta a vele együtt utazó újságíróknak: „bámilyen nehéz, szinte lehetetlennek tűnik" a párbeszéd a dzsihádistákkal, nem szabad kizárni azt, ha ezáltal “véget lehet vetni a térségben a szenvedéseknek”. Ahhoz vagy nagyon, de tényleg végzetesen ostobának, vagy nagyon gerinctelennek kell lenni, hogy valaki azt várja: az elmúlt évtizedek legaljasabb, legbetegebb tömeggyilkos hordájával lehet tárgyalni bármiről is. Pláne, hogy ezáltal az iraki és szíriai keresztények elleni népirtás megállítható.

Ilyet egészen egyszerűen nem mondhat keresztény ember, keresztény vezető pedig végképp nem. A pápától ilyet hallani pedig egyenesen vérfagyasztó.

Jó pár teológiai kérdésben eddig sem értettem egyet vele. De, hát, az ember mégis csak fegyelmezett katolikus, reménykedik, hogy majd csak meggondolja magát, vagy nem gondolja egészen úgy, vagy csak félremagyarázzák (erre azért tényleg volt példa). Nem éreztem magaménak a népszerű, de számomra sokszor a jó ízlés határait súroló jófejkedő celebkedést sem. De ez meg  éppen ama bizonyos  „jó ízlés” kérdése, ami valljuk be, eléggé relatív fogalom. A katolikus ember ezért még nem tagadja meg azt, akit a bíborosok Krisztus földi helytartójává választottak.

De Ferenc pápa most átlépett egy Rubicont. Hogy Törökországban megkoszorúzta a keresztények százezreit lemészároltató Atatürk sírját (aki amúgy török nemzeti vezetőnek kiváló volt, bár nekünk lett volna egy ilyen Károlyiék helyett), az még tekinthető a diplomáciai protokollbicikli túltolásának. Ez sem tetszik, de lenyeltem volna ezt is.

De párbeszédet javasolni az Iszlám Állam elvetemült vadállataival a legdöbbenetesebb árulás, amit az elmúlt századokban Péter trónján ülő ember elkövetett. Nincs az a jámbor békevágy, ami ekkora ostobaság kimondására ösztönözhet. Aki a katolikus világ lelki vezetőjeként ilyet tesz, az vagy azért alkalmatlan a hivatására, mert fogalma sincs, mi folyik a világban - vagy azért, mert nagyon is tudja, és már cinikussá, megkeseredetté vált. Mindkét verzió ijesztő és elfogadhatatlan.

Szóval most olyasmire szánom el magam, amiről azt hittem, soha, de soha nem teszem meg. A mai naptól ez az ember engem nem képvisel, nem jelent számomra semmilyen tekintélyt. Mától eretnek vagyok. Számomra Jorge Mario Bergoglio megszűnt pápának lenni, többé vele kapcsolatban a „Szentatya” szó nem hagyja el a számat.

És most pont úgy érzem magam, ahogyan a megerőszakolt nők nagy része: én szégyellem magam. És én kérek bocsánatot meghurcolt, üldözött, meggyilkolt keresztény testvéreimtől, hogy nem elég a ISIS mészárosainak rémtetteit elszenvedniük - még Róma is arcul csapja őket.

Ezentúl nem csak az üldözött közel-keleti keresztényekért fogok imádkozni, hanem Ferenc pápáért is. Nem, mint az Egyház fejéért, mert e pozícióját én innentől fogva már csak tudomásul veszem, de viszonyulásom nincs hozzá. Hanem, mint emberért. Hogy találjon vissza a Rubicon mögé. Mert oda, ahová most tart, már nem tudom követni. Pedig szeretném követni. Mert, ha már őt sem lehet, akkor végleg e világi iránytű nélkül maradunk...

Balogh Gábor

Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/news/bucsu-ferenc-papatol/

"

--------------------------

A sátáni ágensek által megszállt és irányított Katolikus Egyház

Elszomorító dolgokat olvashatott a fentiekben a Tisztelt Olvasó.  De ezek a tények.

Könnyű belátni, hogy a Katolikus Egyház a szabadkőművesség által mára teljesen

megszállt területté vált, sorban jönnek ki az ú.n. modern teológiai "eszmék" melyek

az egyház lényegét, alapjait támadják, rombolják. Nagy lehetőséget kaptak a pusz-

tításra azzal, hogy most már a pápa is szabadkőműves, aki szabad utat nyit az

egyház megsemmisítésére. Fentiekből kiderül, hogy milyen egyszerű módszerekkel

lehet megtéveszteni az embereket, akik mára képtelenek a normális gondolkozásra.

A "médiák" teljesen átmosták az agyukat. Semmi nem érdekli őket a pénzen, a ha-

talmon, az anyagi dolgok birtoklásán és az élvezeteken kívül. Valódi bioautomaták-

ká, biorobotokká váltak akiket a médiák folyamatosan "programoznak", hogy mi a

"terendi", mi a menő, mit kell megszereznie, megennie, birtokolnia, mert csak így

lesz valakiből valami. És mindent azonnal, most rögtön. Ez az igazi materializmus.

Az anyagba zuhant ember aki nem gondolkozik  -  ha már akarna akkor sem

tudna  -   mindent megmondanak neki, mi a menő, mi a "jó" és mi a véleménye...

Természetesen balliberális véleménye. Mert totális balliberális vélemény-diktatúra

van. A liberalizmus nevében csak az a vélemény fogadható el, amely megegyezik

a liberálisokéval. És csak azok a vélemények, amelyek lehetőleg testi-lelki, erköl-

csi értelemben rombolók, pusztítók. (Családellenesség, vallásellenesség, homo-

kosok támogatása, sőt előtérbe tolása /meleg büszkeség!/, mindaz ami Isten-

ellenes, természetellenes, társadalomellenes.) Itt tart a világ, most, a III. világ-

háború küszöbén. Talán tényleg megérett a pusztulásra...      

----------------------

Netről:

Miket mondott (állítólag) a pápa 2015. decemberében:

A pápa szerint lehet, hogy az idei lesz az utolsó karácsonyunk
Ferenc pápa azt mondta a Szent Péter téren összegyűlt tömegnek, hogy az idei lehet, hogy az emberiség utolsó karácsonya lesz.
Komor beszédében a pápa kifejtette, hogy a jelenlegi kaotikus állapot már a „végidők” kezdete, és valószínű, hogy jövőre ilyenkor már felismerhetetlen lesz a világ.
A harmadik világháború kezdetét már korábban bejelentő Ferenc pápa a hónap elején a Szent Márta-házban tartott miséjében „színjátéknak” nevezte az idei karácsonyt.
Korábban decemberben a következő kijelentést tette: „Közeleg a karácsony. Lesznek fények, partik, égősorokkal díszített fák, még betlehemes játékok is – minden a megfelelő díszítésben – miközben a világ folytatja a háborút”.
A 79. születésnapját csütörtökön betöltő pápa hétvégén a tömeg előtt fejtette ki nézetét: „Míg a világ éhezik, ízzik és egyre jobban káoszba süllyed, fel kell ismernünk, hogy a karácsonyt ünneplők részére lehet, hogy az idei lesz az utolsó”.
„Hacsak nem ismerik fel a békéhez vezető utat, együtt kell sírnunk a nap, mint nap növekvő ártatlan áldozatok érintetteivel, és megbocsátásért kell könyörögnünk Istenhez. Ahogyan Jézus és Isten is sír, én is azt teszem”.

 

Mit mondott Ferenc pápa az RFID chip-ről?

"Az RFID chip isteni áldás, állítja a jezsuita

Egyre valószínűbb, hogy a 10 éve még összeesküvés elméletnek bélyegzett RFID chipből szépen lassan "gyakorlat" lesz. Obama elnök már korábban kijelentette, hogy 2017-re minden amerikai állampolgár kapni fog ilyen beültetést. Múlt havi cikkében az NBC csupán megerősítette ezt. Az írás szerint az RFID chip, akárcsak a Google szemüveg közelebb hozzák egymáshoz az emberiséget, és ezen eszközök hatalmas és nélkülözhetetlen lépést jelentenek a boldog, utópisztikus jövő felé. Az eszköz segítheti a bűnüldözést, a gyógyászatot és kereskedelmet, szólnak chip melletti érvek.

Viszont, ahogy közeledik ez az időpont, egyre hangosabbak hallatják hangjukat a technológiát ellenző csoportok is. Ők a totális kontroll, az "új világrend", a transzhumanizmus egy újabb eszközét, illetve a luciferánus háttérhatalom XXI. századi rabláncát látják az RFID chip mögött. Aggályaik csak tovább erősíti a Jelenések Könyve 13. fejezetének 16. és 17 sora.

16. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

A helyzetet súlyosságát mutatja, hogy maga Ferenc pápa is beszállt RFID chip kampányába. Legutóbbi kijelentéseivel egyértelműen a technológia mellett foglalt állást.

"Megvizsgáltuk a Szentírást, és meggyőződéssel kijelenthetem, hogy semmi jel nem mutat arra, hogy az RFID chipben bármi sátáni lenne! Ha valami, akkor ez az eszköz igazi áldás, egyenesen magától Istentől, aki így segíti az emberiséget, hogy az a világ számos betegségét megoldja."

Sőt, a pápa előre vetíti, hogy a jövőben a Vatikán minden alkalmazottja, illetve lakója számára kötelezően alkalmazandó lesz ez az implantációs eljárás.

Mondja mind ezt annak ellenére a jezsuita, hogy a múlt évben, a Wyoming állambeli Hanna város lakói tesztelték a chip egy béta változatát. A chip pedig pont oda került beültetésre, ahova azt Jelenések Könyve is leírja, azaz a jobb kezükbe, a hüvelykujj és a mutatóujj közé. Sőt, a tesztelők kizárólag a chip segítségével tudtak maguknak élelmiszert és egyéb javakat vásárolni. Ami ugyancsak kísértetiesen hasonlít a próféciára.

Ismerve a jezsuita rend történetet és motivációját valóban inkább aggasztó, mintsem megnyugtató, hogy a pápa "Isten" ajándékénak minősítette a technológiát, de persze annak megítélése mindenkinek szíve joga! Egy biztos, többé már ez sem összeesküvés elmélet! Rohamtempóban közeleg a szép új világ.

Továbbá felmerül a kérdés, vajon ki a pápa "istene"? "

http://boldognapot.hu/blog/ferenc-papa-a-nyilvanossag-ele-lepett-az-rfid-chip-beultetes-tamogatasaval/

-----------------------

ÚJABB INFÓK A VATIKÁNI BOSZORKÁNYKONYHA KÖRNYÉKÉRŐL

Az egyházszakadást készítik elő... 

Egy e-mail-ből (2018. 01. 11.):

"Facebook oldalról Bátran előre csoporttag osztotta meg FONTOS küldöm:

Kedves Testvéreim, itt olvashatjátok magyarul is az "egyház-szakadásról" szóló bizalmas információt.
Hálásan köszönjük Odi Odi Csoporttestvérünknek a fordítást!

Híresztelés:
"A hitszakadás veszélye, hűségeskü Bergoglio tanítóhivatalához"
Fra Cristoforo

Azt mondom, hogy ez a cikk a Vatikáni körökben jól ismert forrásból származik. A forrás azt mondja, ő úgy véli, fontos tudni, hogy  a Santa Martaban lévő társaságról van szó.

Szóval, beszámolok arról, amit "bevallottak" nekem, és nyilvánosságra hozom, az igazsághoz való ragaszkodási kötelességemből.

Elmondhatom, hogy a forrás megbízható!

A bizonyíték az, hogy sok ilyen "híresztelés" sajnos igaz volt.

Azok, amelyeknek még nincs hatása, nem azt jelenti, hogy nem lesznek.
Ez csak idő kérdése, mert ahogy már megértettétek, a Santa Marta-ban akármi változhat naponta. Sok függ a hangulattól. Mi csak egyszerű nagykövetek vagyunk. És ahogy azt mondják: a nagykövet nem hibáztatható.

Miután tisztáztuk ezeket, a "hiresztelés" felé fordulunk.

Ami a "reformokat" illeti, Bergoglio mindig nagyon világos elképzelésekkel rendelkezett.

Pontifikátusának első pillanatától célokat tűzött ki: bevándorlók, ökológia, ökumenizmus. A Laetitia Amoris kiadásával, lezárta a „relativizmust” az erkölcsi kérdésekről. Ezek a pontok most lényegesek lettek Bergoglio új templomába.
Szinte minden plébánián most semmi mást nem hallhatsz.
A hívőknek és a gyerekeknek csak a Bergoglio "szót" tanítják. Ez már szinte megszállottság.

De ahogy ma látjuk, nem mindenki igazodik utána.
Vannak közöttük püspökök és bíborosok is. Ez Bergoglio aggodalma. Azok, akik "ellenállnak",ezt nem tudja elviselni. Ezen nem tud felülkerekedni.

Itt van, ami hónapok óta történik a Santa Marta-ban.

A forrás azt mondta, hogy tanulmányoznak egyfajta cselekményt, "új hűségesküt":
„hűség a pápa iránt (természetesen Ferenc) és a Tanítóhivatalahoz (magisterium).”

Ezt az „új hűségesküt” kérik majd az egész papságtól a katolikus egyházban: diakónusok, papok, püspökök és bíborosoktól.
És ezt hivatalosan ki kell majd mondaniuk!

A különböző egyházmegyék fogják kiválasztani a napot, amikor az összes püspökök, papok és diakónusok ünnepélyesen fogják letenni ezt az "új hűségeskü" aktust.

Ez azt fogja jelenteni, hogy „vak hűséget” ígérnek a „tanítóhivatal” és Bergoglio tanításainak.
Természetesen az eskü kötelező lesz!

Aki ezt a „ígéretet” nem teszi meg „felfüggesztett a divinis” lesz.
(nem gyakorolhatja papságát).

Ha ez a "híresztelés" megvalósul (remélhetőleg nem), ránk is sor fog kerülni .
Azt hiszem, senki sem fog megmenekülni a hitszakadástól.
Mert hogyan is tudnánk lojalitást nyújtani egy eretnek hittannak? (vallásnak)

Véleményem az, hogy olyan szakadás lesz, amilyen még sohasem volt az egyház történelmében, Bergoglio új temploma és azok között, akik hűségesek maradnak az Egyház hagyományos tanításához.

És itt jön a teljes zavar!

Ami az időpontot illeti, a forrás nem szólt. Csak azt mondta, hogy pár hónapról van szó. Elmondta, hogy a szöveg az előkészítő fázisban van.

Azt hiszem, eljött az ideje, hogy imádkozzunk. Kérjük Isten Anyjától, hogy mentsen meg minket ettől a katasztrófától. Tartsunk Szentségimádást. Imádkozzunk az apostolok, vértanúk, szentek, a Tisztítótűzben szenvedő Lelkekhez, az Arkangyalokhoz és Angyalokhoz.
Mozgassuk meg a Mennyet, amennyire csak lehetséges. Ha ez megtörténik, a csata valóban vad lesz.

Nagyon sokat imádkozzunk! Imádkozzunk egymásért, hogy egyikünket se hagyjon el az ellenséggel szemben.
Adjuk hozzá a böjtölést! Legalább azok, akik erre képesek!

Igaz, az Úr elmondta nekünk, hogy a pokol kapui nem győzedelmeskednek, de azt nem mondta, hogy nem lesz csata. Csata lesz. És ez lesz a döntő!

Fra Cristoforo

Forrás: https://anonimidellacroceblog.wordpress.com/…/spifferi-par…/

MDM üzenet figyelmeztetett minket erről:

”Drága szeretett leányom, a hamis próféta terve, hogy megtévessze a világ papságát, elkezdődött.
A Katolikus Egyház megújításának és újjászületésének leple alatt, ezen egyház minden papját lelkigyakorlatra fogják küldeni, hogy az új apostolkodás elfogadására ösztönözzék őket. Ez széles körben el fog terjedni, és sokaknak azt fogják mondani, hogy a cél az, hogy az igazságosság nevében a világon mindenkit egyesíteni kell. Ez az új küldetés – fogják mondani – fel fogja karolni a világ szegényeit és arra fog törekedni, hogy egységet hozzon létre. Arra fogják kérni őket, hogy egy új eskü által tegyenek hűségesküt, hogy továbbra is hűek maradnak az Egyházhoz. Nem fogják kérni tőlük, hogy Bennem vagy Szent Szavamban higgyenek. Ehelyett, ők azoknak az új önjelölt vezetőknek fognak hűséget esküdni, akik átvették Péter Székét.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/…/arra-fogjak-kerni-oket…/

 ---------------------

 

AZ ANTIKRISZTUS SZOLGÁI:

Ferenc pápa főnökei társaságában:

ferencpapafonokeivel.jpg

Láthatóan elégedettek Ferenc pápa tevékenységével főnökei. A pápa milyen ügyesen

elrejtette a keresztet.  Nagyon keresztényi...

----------------------

Borzalom!  Már mindenhol a sátáni háttérhatalom ügyködik!

Melyik oldalon áll a pápa? Megint nem az egyház elveihez tartotta magát...

-----------------------

PRÓFÉCIÁK A VÉGIDŐKRE...

 

 

portraitufonauta.jpg

 Vissza a főoldalra...