Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 A VÉRESSZÁJÚAK TOBZÓDÁSA

GÁTLÁSTALAN MAGYARGYŰLÖLET

 

   Mottó: 

 

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

 " mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket"

                                     Kornis Mihály (a hírhedt árokásó)

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

 

Na, így viszonyulnak hozzánk(magyarokhoz) "ők"... (Tisztelet a kevés kivételnek... )

 

 

  dr. Regős Péter és társai " áldásos tevékenysége a magyarokért":

 dr. Regős Péter irta:
"Én nem Magyarországon élek, hanem New Yorkban.
Ahogy én utálom a magyar állatfajtát, úgy nem utálja senki.
Nekem nincsenek gátlásaim, én gátlástalanul gyülölöm a magyarokat, és erre minden okom meg is van.
Én egy három diplomás, ismert közéleti ember vagyok, aki egy évtizeden át a magyar irott sajtó egyetlen New York-i tudósitója voltam.
Tanult szakmám szerint jogász vagyok, egyébként pedig egy milliomos amerikai üzletember.
Hogy megnyiljon elöttem a tudás kapuja, summa cum laude végeztem a budapesti jogi egyetemen egy negyed évszázada. Majd a New York egyetemen szereztem filozófiai diplomát és politika tudományit. De hogy felzárkozzak hozzátok barom kelet-európában élö ázsiai majmok még elvégzek majd további néhányat."


"Magyarország és a magyar nép nem Európába és különösen nem az Európai Unióba való.
Ez egy szedett vedett horda, egy csöcse
lék.
Nekem elegem volt ezekböl már közel egy negyed évszázada és leléptem.
A gyülöletem a magyarság irányába nemhogy csökkent volna, hanem inkább nött, erösödött és egyre tudatosabbá vált.
Ez a nép az emberiség szégyene, és ha elképzelhetö volna hogy egy nemzetet kiközösitsenek a népek a saját soraikból, akkor azt a kiközösitést a magyarokkal kellene kezdeni.
Egyszerü emberi ésszel és emberi eszközökkel egy magyarral képtelenség megértetni, hogy miért primitiv, miért tisztességtelen, miért hasznavehetetlen, miért lelketlen, miért érzéketlen.

Hányok ha a magyarságra gondolok.
Persze akinek nem inge az úgy sem veszi magára és pontosan érti, hogy én kikröl is beszélek valójában.
És még a magyarok akarják elkenni a holokauszttal kapcsolatos felelösségüket?
Nácibbak voltak a náciknál, és most fényesen igazolták ezen állitásomat a könyvek megsemmisitésével, ami - mint egyik hozzászóló alább helyesen megjegyezte - azonos a nácik könyvégetéseivel.
Cato szenátor emlékét idézem, aki minden beszédét avval fejezte be a római parlamentben, hogy egyébként javaslom Karthágó teljes elpusztitását."

 

Máshol:  

"Én valóban észvesztöen magyarellenes vagyok.
Minden okom meg van rá.
Ahol csak tehetem betartok és be fogok tartani nekik.
A példaképem Cato római szenátor, aki minden parlamenti beszédét úgy fejezte be, hogy "egyébként javaslom Karthágó terljes elpusztitását."
Szeretem Funart is mert rávilágit ezeknek az Európába betolakodóknak a történelmi aljasságaira. Trianon cimen szeretnék, ha Európát visszacsatolnák a Hortobágyhoz, miközben Etelköz valójában Afrika szerves része, legalábbis kulturális értelemben.
Schiff cikkében már több mint 20 hozzászólás foglalkozik velem, söt az én nevemben is irnak. én ezt rendkivüli módon élvezem, mert tiszta bizonyitéka annak, hogy milyenek a magyarok. Becstelen, eszetlen, primitiv, pogány fattyú fajta. Hánynom kell ha rájuk gondolok.
További életemben - ezt igérem - csak azon munkálkodom, hogy a magyarság
gonoszságaival megismertessem a tengerentúli embereket."

   http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9084821

 

 

Dr. Regős Péter verse a magyarokról:

"

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltünnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja öket,
Magyar férfiakat, s nöket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Európába keveredtek,
Emberekké nem vedlettek,
Ázsiai majmok még ök,
Zsivány Trianon-védök.

Gyülölik szomszédjaikat,
Megölnék mindannyiukat.
Irigyek a földjeikre,
Átok kisérje öket örökre.

             Regös Péter
            [Forrás: B.I.] 

"

 Ő az :     Kép

 

 

“Utálom a magyar népet!”
avagy
a holokaszt gyűlölete 3 tételben
 
Mottó: A első magyar (?) irodalmi Nobel- díjas Kertész Imre nyilatkozata szerint az elmúlt négy év "zsidózása" elől Berlinben húzta meg magát, remegve, félve a "populáris antiszemitáktól".
És mi hova meneküljünk előletek???? A mindent értéket kigúnyoló mocskolódásaitok, magyargyűlöletek elől?
                                                                      (Hazánkért, 2002. szeptember)
 
 
Köztudott, hogy a new yorki Hungarian Lobby vezetője Lipták Béla legfőbb életcéljának tűzte ki a magyarok és zsidók békítgetését. Az alábbi förmedvényt neki írta dr. Regős Péter, az MZSVSZ szóvivője, a Magyar Zsidók Világszövetsége az amerikai magyar ajkú zsidóság képviseleti szerve, -- egyébként -- “holokauszt-génes” dr. Regős Péter. Lipták legutóbbi körlevelelének címe:
“A megbékélés alapja csak az igazság lehet!”[Lipták B.]
/N.B. A kiemelések tőlünk! Az eredeti E-mail üzenet a szerkesztőnél!–TJ/
 
I. tétel
Regős levele Lipták Bélához
 „Nézd Béla! A gyengémre tapintottál, s mivel a hangvétel baráti volt a részedről, hát én sem mehetek el amellett, hogy őszintén bevalljam (I have to plead guilty), hogy nekem eszembe sincs megbékélni azokkal, akik a népem (?) gyilkosai, mészárosai voltak. Ez nem egy pitiáner jogvita két pereskedö fél között néhány krajcárról, amin lehet vitatkozni, aztán később lehiggadva megegyezni peren kivül.
Magyarországnak meg kellene újulnia erkölcsileg, szellemileg, kultúrájában, stb, de a magyar nép erre képtelen. Én tudom hogy miért, de kérlek ne kényszeríts arra, hogy ezt most megmagyarázzam. Csak nem azt várod el tőlünk zsidóktól, hogy egyik napról a másikra csak úgy felébredjünk, s megbocsássunk szeretteink elvesztéséért. Ez nem az az eset, amikor valaki véletlenül rálép a lábadra, és bocsánatot kér érte. Életet visszaadni sohasem lehet. Én például 1951-ben születtem, de a génjeimben hordozom a holokausztot.
Te meg két félröl beszélsz, akik nem akarnak megbékélni? Csak egy oldalon kérheted ezt számon, a gyilkos magyar nép oldalán. Véreim vére a kezeteken. Nekem ne próbáld eladni a nagy zsidómentő magyarok hosszú sorának hamis történetét, mert az nem hogy nem igaz, de még cinikus is 600 000 mártír teteme felett.”
 [Mi sem vagyunk „lehorgasztott fejűek”, sőt nyitott szemekkel járunk és hosszú idők óta figyelünk! Míg a Jad Vashem emlékmúzeumban csak 334 ezer ’magyar ajkút’ gyászolnak, az 1948-as magyar Statisztikai Hivatal kimutatása szerint mindössze 128 000 zsidó áldozata volt. Auschwitzban ’négymillió zsidó mártír’ nevét már lekaparták azokról a márványtáblákról, amelyeket korábban, szomorúan könnyezve maga II. János Pál pápa is megáldott! Ennek ellenére, Jehuda Bauer professzor szerint „a hatmilliós számot nem csökkentjük, csupán kiigazítjuk”…/„not reduced, only corrected.”/-Tóth J]
 
„Az igazság az, hogy a gazság méreteihez képest alig voltak. Egy szégyen erre egyáltalán hivatkozni is. Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedőt. Nem érdekel.
Tehát nem Magyarországot utálom, hiszen a fák, az erdők, a mezők, a virágok, a folyók, a hegyek, s a völgyek nekem cseppet sem ártottak. Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülöző nevetséges magabiztosságát utálom.  Azt, hogy annak ellenére, hogy a térképen alig található meg ez a gyüszü méretü ország még nagyitóval is, minden nagyhatalmi vezetőt és nemzetet kioktat, lásd azt a barom Antallt és a még nagyobb állat Orbánt. Nem is fogadták őt Washingtonban, mármint Orbánt, s elárulom: közvetve ehhez nekem is van kissé közöm. Ezért nagyon is büszke vagyok. Majd egyszer elmesélem személyesen, hogy miért is van közöm hozzá.
Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertőért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik, mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk. \”Engem ez az ország már apámban meglopott\” - írta a költő. Hát engem is. Egyenlőre ennyit erről.” +++       Tisztelettel, dr. Regös Péter
 
 
KOMMENTÁR
Ez a szennylevél -- többek között -- a magyarságot gyalázó, a korábban Magyarországon élő, majd az ú.n. rendszerváltozás után Kanadától „politikai menedékjogot” […!] kapott Landeszmann György főrabbira; a Szent Koronánkat gyalázó Új Hölgyfutár szennylapra; Csaplár Vilmos “Magyarország, te dög” című, 1991-ben az Antall-kormány művelődési Minisztériumának támogatásával kiadott könyvére; és nem utolsó sorban, a legnagyobb gyűlöletirodalomra, a Talmudra emlékeztet. Éppen ezért a Magyar Zsidó Világszövetség ’szóvivőjétől’ a hangnem nem meglepő! Az Olvasó képzeletére bízzuk: mi lenne, ha valaki Izraelre illetve annak népére azt mondaná, hogy a gyűszű méretű szar ország”vagy… Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülöző nevetséges magabiztosságát utálom.” ?
Regős Péter mostanában azzal szórakozik, hogy a MOSZAD-ügynökség tagjaként, hazai és torontói magyaroknak E-mail-en -- PREGOS47@aol.com--nyomdafestéket nem tűrő, és a címzett egyéni/családi biztonságát fenyegető üzeneteket küldözget. (MZSVSZ vagy Moszad-ügynök ide vagy oda, azért az ilyen leveleket az Internet-Webmaster, de még a sokszor politikailag helyes kanadai rendőrség is komolyan vesz, mert a terrorista szó ma nagyon divatos!) Ezenkívül, kioktatja a magyar népet, hogy -- Magyarországnak meg kellene újulnia erkölcsileg, szellemileg, kulturájában…”
Tudjuk, hogy nem minden zsidó gondolkodik/viselkedik így, és módfelett sajnálatos, hogy őket is ez a társaság képviseli. De miért?
Regős társaságának igen messzire elnyúlnak a csápjai. Amikor Liptáknak azt írja a fenti levélben, hogy Orbánt nem fogadták Washingtonban és ehhez neki is köze van, sőt büszke rá, akkor nyílván arra célzott, hogy ő a Magyar Zsidó Világszövetség szóvivője, amit úgy látszik Lipták Béla nem tud, pedig mindketten New Yorkban élnek.
Elgondolkodtató, hogy Regős Péter miért éppen most, a ki tudja hány állampolgársággal rendelkező Ron Werber által, a kommunistákat befuttatott magyarországi választások után lett a nemzetközi zsidó szervezetek ilyen hangos szóvivője? Nyilván a „nagy győzelem” után érzik magukat oly nagy biztonságban, hogy a magyar néppel szemben „a szóvivő” az ilyen hangnemet megengedhet magának!
 
O      Egyik olvasónk írja Torontóból:
“Igaza van Regős Péternek is. Mindenkinek joga van azt utálni amit és akit akar, ha nem sajnálja az avval járó negativ vibrációt. Viszont, akkor legyen olyan kedves Regős Péter odahatni, hogy sem ő, sem kedvenc fajtestvérei ne használják a magyar nyelvet titkos nyelvként a new yorki tőzsdén, és Jeruzsálemben sem, és egyáltalán sehol. Az igaz, hogy nem azon a szinten használják mint Vörösmarty, vagy Arany János, mert egy életet lehet eltölteni a kutatással és senki nem fog találni egyik költő művében sem trágár magyar szót, - ami része ugyan az utcán használt magyar nyelvnek, de nem jellemző a magyar kultúrára -. mig a "regősök" tiz perc leforgása alatt ömleszteni tudják minden vonalon. De éppen ezért ez a szörnyű érzés talán elviselhetőbb lenne számukra, ha kitépnék a saját nyelvüket, hogy ne tudják többé beszélni ezt a gyűlölt nyelvet. Milyen nagy csend lenne egyszerre a világon! Ugye, hogy mindenre van megoldás? Csak hát el kell jutni egy bizonyos szintig, hogy ötletei legyenek az embernek….”
 
Hogy is mondotta a legnagyobb magyar, gróf Széchenyi István? - “Nyelvének pengése, még nem a szívének zengése!”
A cion-fasiszták időnként a lengyel népre mondják, hogy “a zsidógyűlöletet már csecsemőkorukban szívják magukba az anyatejjel.” Vajon Regős Péter kitől vagy honnan szívta magába a gyűlöletet? A Talmudból? Talán Ilya Ehrenburgtől?Vagy a magyar nyelven is beszélő romániai túlélőtől, Elie Wieseltől, aki még a könyvében sem restellte leírni, hogy “minden zsidónak ápolnia kell szívének egy bizonyos csücskében az egészséges németgyűlöletet?” Regős Péter szívében is van külön gyűlölet-tároló kamara a magyarok iránt? Mert a levelei ezt bizonyítják!
Kicsoda dr. Regős Péter?
A szóvivő MOSZAD-ügynök eddig csendben küldözgette tudósításait az Amerikában élő „bűnös magyar nép” tevékenykedéseiről, és úgy általában a fasisztákról meg az antiszemitákról, amelyekkel a legnagyobb politikailag helyes lapokat gazdagította. (Aztán mit ad Isten….! szennyes leveleivel egyszerre kinövi magát a szürke ismeretlenségből.) Többek között a budapesti KURIR napilap, az ÚJ ÉLET zsidó lap,és a Torontóban megjelenő MENORAH nevű folyóiratok new yorki tudósítója, aki ez utóbbi lap második oldalán írja firkálmányait, amelynek főszerkesztője az a Kosaras (Pufi) Vilmos, aki néhány évvel ezelőtt a torontói Magyar Ház Fegyveres Erők Múzeumáról írt cikkéhez bőséges helyet kapott a TORONTO STAR angol nyelvűlapnál, hogy a magyarságot kedvére fasisztázza és irredentázza az egész világ előtt!
Bizony, Regős Péter nem akárki, és főleg nem olyan elmebeteg, mint amilyennek a HL-körlevélben Kopácsi G. Judit véli, hanem nagyon is tudatos, cion-fasiszta érdekeket képvisel! Tudniillik ő, mint ’szóvivő’, ahhoz a nemzetközi MZSVSZ-szervezethez tartozik, amely – Tordai Péter, Lancz Tibor, Zoltai Gusztáv, dr. Farkas Ervin, Káldor István társaságában -- a magyar ajkú kisebbség intézményét, a MAZSIHISZ-t is magában foglalja. A Hungarian Lobby körlevelében, legalább két ’politikailag helyes’ személy úgy gondolta, hogy Regős „szegény, szerencsétlen elmebeteg, akinek gyógyulásra van szüksége”. Ugyan! Ha a bíróságon valakinek enyhíteni akarnak a büntetésén, akkor arra rásütik, hogy „elmebeteg.”
De a jövőben Regősnek majd kimerítően megmagyarázzuk, hogy tulajdonképpen kik is a tulajdonképpeni felelősök Magyarország “gyűszű méretű” állapotáért, és az „erkölcsi fertőért”. 
Három kérdés marad, (valószínűleg válaszolatlanul):
(1)            Vajon hogyan vélekedik a HL-en „elmebajosnak” minősített dr. Regősről a Magyar Zsidók Világszövetsége, a MAZSIHISZ és a MOSZAD?! Érdeklődéssel várjuk a magyarázkodásukat!
(2)            Lipták Béla valóban komolyan gondolja a békítgetést magyarok és zsidók között? És egyáltalán KIK adják meg a „megbékélés és az igazság” feltételeit és alapjait?
(3)            Ha Regős Péter ’annyira utálja a magyar népet’, vajon miért használja e nép nyelvét, a magyart? Ugyanis, mi nem akarjuk, hogy magyar szavak leírásánál, kiejtésénél a nap minden órájában hányinger és egyéb betegségek sorozata kínozzák!?+++
 
II. tétel

Regős Péter levele

 

Lovas István újságírónak
 
(Hazánkért ’Online’, 2002. szeptember)
 
 
Tisztelt Pacis úr! Nos, az utolsó kísérletem Önnél szintén kudarcba fulladt, meg a türelmem is jócskán elfogyott már. Mégis mit gondolt, hogy egy MOSZAD-tisztnek mennyi szabad ideje van egy ilyen senkiházi magyarra, mint Ön? Most már látom, hogy Önnek egyáltalán nincsen vér a pucájában. Egy nagyszájú szájhős Ön, és semmi más. Akkor támad, amikor védtelenekre vadászhat, de amikor a csillagzata leáldozóban van, mint most, akkor úgy lapít azzal a böhönye nagy testével és „erejével”, hogy a nyúl munkanélküli segélyt kollektálhatna maga mellett.
Egyébként nem csodálom, hogy be van szarva a Tasnádi úrtól, hiszen még álmában is az jöhet elő Önnek, hogy a zsidók hamarosan végeznek magával. Hát mitagadás nem szeretnék most az Ön bőrében lenni! Igazuk is van, az ilyen patkány férget, mint amilyen Ön, el is kellene tüntetni a föld színéről.
Tegyen meg most nekem egy nagy szívességet. Persze többet is, de most éppen arra gondolok, hogy engem is jelentsen fel. Lehetőleg valamelyik new yorki bíróságon, hiszen az alperes, vagy a vádlott lakóhelye és az elkövetési magatartás színhelye, bekövetkezte, megvalósulása alapján az illetékesség a new yorki bíróságok egyikét illeti meg. Ja és ne csak veszélyes fenyegetésért, hanem rágalmazásért és becsületsértésért is, ha kérhetném. Ha, hogy az utóbbi kettő még nem valósult meg? Na jó akkor.
 
1.           Rágalmazás, Ön egy közönséges bűnöző. 2. Becsületsértés, Ön egy gyáva szar, és egy nagypofájú, csúszó-mászó féreg.
Így mostmár jó? Elég lesz? Megfelel? Ráadásul volt pofája Nancy Goodmanhoz fordulni segítségért? Hát Ő is zsidó, meg Ön az amerikai stílust sem túlzottan kedveli, értékeli. Felejtse el az amerikai állampolgárságát egyszer és mindenkorra. Ha mégegyszer ki meri ejteni ezt azon a mocskos, trágyaszagú, magyar száján, én mint a magyar zsidók világszövetségének szóvivője elintézem, hogy megfosszák ettől [az] állampolgárságtól. S ha képtelen ezt elhinni nekem, én bebizonyítom, hogy téved. Megvannak a megfelelő eszközeink és kapcsolataink. Mivel sok mindent elfelejtett bevallani, amikor folyamodott érte, ezért nem lenne nehéz dolgom, hogy keresztül vigyem. Tehát csak, coki, kedves Pacis Pista! Értve vagyok? Aztán majd akkor vegye legközelebb Tasnádi úr nevét a szájára, különösen a feleségével összefüggésben, amikor a maga asszonykáját teszi majd boldoggá ellenállhatatlan sebességgel egy másik Stein, a Bronstein, az Einstein, vagy a Rubinstein.
Tisztelettel: dr. Regős Péter (újságíró)
 

 
A két levelet, a Juhász László által vezetett Szent László TV-internetes kísérleti adás keretében röpítették világgá. Hogy hányan olvassák, talán nem is annyira fontos, mint az, hogy a szunnyadozó magyarok közül hányan fognak tiltakozni az aljas magyargyalázkodás kijelentések ellen. A leghatásosabb az volna, ha Magyarországon bírósági eljárás alapján ezt a cion-fasiszta vigécet megfosztanák a magyar állampolgárságától és köteleznék arra, hogy a lábát soha be ne tegye abba az országba, amelynek „népét úgy utálja.”
Ha a magyar honfitársak újra és újra, figyelmesen elolvassák a két levél, Magyarországot illetve a magyar népet legpiszkosabban sértegető mondatait, akkor jusson az eszükbe az, hogy ha ellenkező esetben ugyanezeket írná le valaki Izrael állam és népe ellen, talán még Tel Avivba is kilopnák, ott börtönbe vetnék, és KGB/ÁVÓS-módszerekkel végeznének vele a MOSZAD-, Shin Bet-pincéiben, ahogy ezt velünk sejteti is ez a cion-fasiszta firkász-vigéc a leírtakban! +++ /Révffy László, Anglia/
 
III. tétel

Érdekes new yorki visszhangok

 

a ’Regős Péter-levelekre’
 
(Rendkívüli közlemény: HAZÁNKÉRT Online, 2002. szeptember 27.)
 
Az alábbi két levelet a new yorki Hungarian „Magyar” Lobby 2002. szeptember 27-i körleveléből vettük át. A szövegeket minden változtatás nélkül, helyesírási hibákkal együtt közöljük.
Különösebb megjegyzésekre nincs szükség, hiszen az ÚJ ÉLETnevű zsidólapban megjelent „Nyilatkozat”, valamint Lipták Béla és Farkas Ervin levelei önmaguktól beszélnek.
A bírálat maradjon az Olvasóé!  /Tóth Judit, szerkesztő/
 
 
Magyar Lobbi Akciófelhivása, 2002. szeptember 27
-----Original Message-----
From: owner-lobby@hungaria.org [mailto:owner-lobby@hungaria.org]On
Behalf Of M A G Y A R L O B B I
Sent: September 26, 2002 9:09 PM
To: HAL Magyar Lobby; HAL Hungary Discussion; HAL Danube Environmental
List
Subject: LOBBY: Magyar Lobbi Akciófelhivása, 2002, szeptember 27
+-------------------------------------------------------------------+
               U~dvo~zlet a Magyar Lobby Lista'to'l
 ***** Lsd az uj LOBBY honlapot: www.hungaria.org/lists/lobby *****
 +-------------------------------------------------------------------+
             Greetings from the Hungarian Lobby
 ---------------------------------------------------------------------
 fel/leiratkoza's    : lobby-request@hungaria.org
 sub/unsubscribe     : lobby-request@hungaria.org
 listaszerver        : majordomo@hungaria.org
 lista admin         : owner-lobby@hungaria.org
 ---------------------------------------------------------------------
 Lobby web: http://www.hungaria.org/list/hl/
 ---------------------------------------------------------------------
 
 
 
 

 

 
Nyilatkozat
 
Mi, az alábbi dokumentum aláírói, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ), a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH), valamint a Magyar Zsidók Világszövetsége (MZSVSZ) tisztségviseloi, ama együttes szándékunkat juttatjuk kifejezésre, hogy a jövoben közösen, egymást tájékoztatva, információinkat szabadon cserélve, szoros és oszinte közremuködéssel, összehangolva tevékenykedünk a magyarországi és a tengerentúlon élo magyar ajkú zsidóság sorsának felvirágoztatására.
 
Tevékenységünk elsosorban a magyar zsidó kultúra ápolására, közös zsidó hagyományaink elotérbe helyezésére irányul. Vallásunk, oseink hagyatékának tiszteletben tartása, mártírjaink emlékének ápolása és az a küldetés vezérel bennünket, hogy soha feledni ne engedjük a világnak a XX. század ama szörnyuségét, mely az emberi történelem legborzalmasabb, emberi ésszel legfelfoghatatlanabb kínjaként nehezül minden hittestvérünk lelkére.
 
Legnagyobb boldogságunkra az Örökkévaló meghallgatta panaszainkat, és immár több mint ötven éve újjászületett népünk, Izrael állama. A demokráciába vetett hitünkkel valljuk, hogy minden hittestvérünk joga saját belátása szerint eldönteni, hol kíván békés életet, illetve azt követo megnyugvást találni, legyen az akár a Szentföld, akár más ország.
 
Minden eronkkel azon munkálkodunk, hogy zsidó embertársainknak, bárhová is vezesse oket a sors, segítséget nyújtsunk zsidó hitük, tudatuk, kultúrájuk és hagyományaik ápolásában. Tevékenységünk során kiemelten foglalkozunk azon idosebb sorstársaink életének megkönnyítésével, akiknek az Örökkévaló vészkorszak túléloként hosszú életet ajándékozott.
 
Azon munkálkodunk, hogy azok az országok, államok, szervezetek, intézmények, vállalatok és bármely más létesítmények, melyek közremuködtek zsidó életek kioltásában, zsidók rabszolgamunkára kényszerítésében, vagy a zsidóságnak okozott bármely szenvedés eloidézésében, most közös és egyéni kártérítések, kárpótlások formájában próbálják jóvátenni jóvátehetetlen buneiket.
 
Anyagi, erkölcsi és politikai súlyt helyezünk arra, hogy a vészkorszak tagadását fél évszázaddal a holokauszt után is eszközül felhasználókkal szemben emlékeztessük az emberiséget a szörnyuségre. Erre irányul közös munkánk azon része, melyben azért küzdünk, hogy az egyes országok törvénykönyvei a holokauszt tagadását büntetendo buncselekményként foglalják magukban, és megfeleloen szankcionálják. További célunk, hogy ugyanezen országok vegyék kötelezo állami tanterveikbe akár önálló óraként, akár a történelemoktatás részeként a holokauszt tanítását, elemzését és értelmezését. Temetoink rendbehozatala, imaházaink felújítása, emlékeink és emlékhelyeink ápolása, kórházaink, szeretetotthonaink és minden hitünkkel, vallásunkkal közvetve vagy közvetlenül kapcsolatban lévo kegyhelyünk, intézményünk felvirágoztatása képezik napi munkánkat. Vezetoi tevékenységünk során sohasem egyéni érdekeinket, hanem közösségünk érdekeit, hitsorsosaink életének megkönnyítését, a zsidó vallás és kultúra megújhodását és felvirágoztatását tekintjük mindenkori célunknak.
 
Ezek megvalósításához kérjük az Örökkévaló áldását.
 
Tordai Péter, a MAZSIHISZ elnöke, Lancz Tibor, a BZSH elnöke, Zoltai Gusztáv, a MAZSIHISZ és a BZSH ügyvezeto igazgatója, Dr. Farkas Ervin, az MZSVSZ elnöke, Káldor István, a MZSVSZ alelnök, Dr. Regos Péter, az MZSVSZ szóvivoje, A Magyar Zsidók Világszövetsége az amerikai magyar ajkú zsidóság képviseleti szerve.
 
 

 

 
Regos Péter és Angyal Pista
Tisztelt Lobbi Társaim!
 
Nem állt szándékomban válaszolni Regös Péter levelére, de most, hogy több magyarországi lapban is megjenent az írása és mivel ezekben a lapokban Öt, hibásan, mint a new yorki Magyar Zsidók Világszövetségének szóvivöjét, illetve, mint a Torontóban megjeleno Menorah címu, folyóirat new yorki munkatársát mutatták be, kötelességemnek érzem kijelenteni, hogy Ö nem az!
 
A magyar népét, annak kultúráját mélyen szereto Farkas Ervin bátyámtól, az MZSVSZ elnökétol, illetve Kosaras Vilmostól, a Menorah köztiszteletben álló, hazaszeretö magyar szerkesztöjétöl kapott telefonhívások alapján, minden kétséget kizáróan állíthatom, hogy az otthoni lapok hibás tájékoztatást adtak, Regös úr nem szószólója az MZSVSZ-nek és nem munkatársa a Menorahnak!
 
Azt is szeretném leszögezni, hogy a fent említett két magyar intézményre ugyanolyan tisztelettel tekintünk, ugyanolyan szeretettel tartjuk öket egynek a miéink közül, mintha tagjaiknak vallása református vagy katholikus lenne! Amikor a Menorah szerkesztöje nekem a telefonba elcsukló hangon mondta, hogy \"Én azt a mondatot nem tudtam volna leírni!\", akkor éreztem igazán, hogy milyen kárt okozott Regös Péter levele. Ezért is, ennek a kárnak a csökkentésére is mellékelem alább Farkas Ervin bátyám levelét, de elöbb szeretném felidézni Angyal Pista alakját:
 
Angyal Pista, a Tüzoltó utcai szabadságharcosok Auswitzot megjárt parancsnoka, 1957üben ezt írta az ÁVH börtönében: \"A magyarok az egész világ szabadságáért harcoltak és haltak meg 1848-ban és mi az ö utódaik vagyunk. A mi harcunk meghatározhatja az emberiség jövöjét. Nagy megtiszteltetés egy ilyen nemzet fiának lennem. Boldog vagyok, hogy magyarnak születhettem és ha újra élhetném életemet, ugyanazt tenném, mint tettem.\"
 
Pistát, a zsidó vallású magyar hazafit 1958 december elsején vitték az akasztófa alá. Miközben vonszolták a pufajkás brigantik, Pista a személyi igazolványából kiszakította a saját fényképét és a magyar melós gyermekes gyöngy betüivel ezt írta a fénykép hátára: \"Éljen a szabad Magyarország!\"
 
Mindezt csak azért írtam le most, mert itt az ideje, hogy feltegyük magunknak a kérdést: Szabad-e egy ember tetteinek vagy szavainak alapján megítélni népünknek egy egész rétegét és ha már általánosítunk, akkor kinek a tettei alapján általánosítsunk?
 
Tisztelettel, Lipták Béla
 
 

 

 
2002. szeptember 26
 
Farkas Ervin
1537 41st Street
Brooklyn, New York 11218
 
Kedves Béla!
Tegnapi telefonbeszélgetésünk témájára visszatérve, szükségét érzem, hogy az alábbiakról írásban is tájékoztassalak. Lónyay Péter úr hozzám intézett - általad ismert - levelében foglaltakkal kapcsolatban, irásban is szeretném kivánom a következöket:
 
Dr. Pegös Péter úr a Magyar Zsidók Világszövetségével kapcsolatosan egyetlen egy esetben fejtett ki tevékenységet a multban: Közvetitöje volt a magyarországi zsidó vezetöség és a Világszövetség közötti kapcsolat szorosabbá tételének. Ez a \"minösités\" természetesen azt jeleni, hogy minden konkrét ügyben szervezetünkkel, illetve annak vezetöjével, együtt kellett müködnie.
 
Mivel a pillanatban a szervezet elnöke még én vagyok (mellesleg, elörehaladott koromnál és egészségi állapotom megromlásánál fogva tisztségemet a vallási ünnepeink befejezése után átadom) minden konkrét ügyben velem együtt kell eljárnia. Ilyen ügy jelenleg nincs folyamatban, tehát Regös doktornak \"szószóló\" vagy \"szóvivö\" minösége sincsen. Fentieket - ha helyesnek ítéled - természetesen, az internet útján nyilvánosságra hozhatod. Közéleti munkásságod iránt a legmesszebbmenö elismeréssel viseltetem és arra kérlek, tarts meg továbbra is barátságodben.
 
Baráti szeretettel, Ervin
 
From:   thermalinfo@axelero.hu
To:       Liptakbela@aol.com     
File:      =?iso-8859-2?Q?Fejl=E9c1.doc?= (5120 bytes) DL Time (42666 bps):
+---------------------------------------------------------------------+
Hungarian American Lists: http://hungaria.org/
 
 
 -------------------------------------------------------------------------------------------------
  

 

"Ti magyarok évszázadokon keresztül mindig a rossz és a gonosz oldalán álltatok.
Magyarország több mint ötszáz éve nem nyert háborút. Megérdemelnétek ti mocskos nyilasok, hogy ti következzetek Irak után, ahogy alább kérdezed is, hogy vajon ki következik?
Amerika nem bomlaszt, hanem a világ bomlik, vagyis inkább oszlik, mint a hulla.
Amerika bomlasztotta szét ugyebár te ökör Csehszlovákiát, Jugoszláviát, a Szovjetuniót, stb., de például egyesitette Németországot?
Amerika nem egyesit és nem bomlaszt.
A történelem, a társadalmak, az ideológiák, a vallások, különbözö népcsoportok és kulturák teszik mindezt.
Amerika csak megpróbál együttélni a nyilt és a zárt forradalmakkal.
Ne hogy már azt hidd, hogy a ti életformátok, társadalmi berendezkedésetek, kultúrális hovatartozásotok, vagy hova nem tartozásotok olyan népszerü és hön szeretett a világban. Minden szomszédotokkal konfliktusban álltok.
Számomra a magyarság egyenlö a hányingerrel.
Remélem a magyarom viszonylag elfogadható, érthetö és közérthetö.
Azért tanultam meg magyarul, mert az ember akkor extra értékü, ha beszéli az igazi ellenségei nyelvét is."


  - ---------------------------------------------------------------------

 

Kertész Ákos  Kossuth-díjas "író"  írta a magyarokról:

"A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van, legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a holokausztért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást! "

 

Azt hiszem a fenti anyagok önmagukért beszélnek.Vannak akik mindent megengedhetnek maguknak büntetlenül,gátlástalanul. Mocskolódhatnak, kifoszthatnak országokat, régiókat, földrészeket, stb. És aki csak szólni mer az aljasságok ellen, azt rasszista, antiszemita, fasiszta jelzővel illetik és minden tevékenységét ellehetetlenítik.  A mostani időszak (2012. jan. - febr.) eseményei világosan bebizonyították, hogy az ún. összeesküvés elméletek már régen nem elméletek hanem kőkemény gyakorlat, a legteljesebb valóság.

  - ---------------------------------------------------------------------

 

A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

POSTALÁDÁJÁBÓL

    Szívünk sajog, szemünk könnybe lábad, gyomrunk összeszorul arra a nem várt (borzalmas) hírre, hogy Kertész Ákos honfitársunk – Kertész Imre példáját követvebúcsút intett hazánknak és  Kanadába távozott, mert nem bírta tovább a rettegést, az üldöztetést és/vagy a megaláztatást a “genetikusan alattvaló” (sic!) magyaroktól.

    Sajnos  úgy tűnik, hogy nincs szerencsénk a “Kertészekkel”, illetve a Kossuth és/vagy Nobel-díjas íróinkkal,- pontosabban nincs szerencsénk a “genetikusan felettes” személyekkel, mert nem becsültük meg őket, nem vagyunk méltók arra, hogy egy országban, egy levegőt szívjanak velünk.

    Kertész Imre például,- csupán a fukarságunkra jellemző szerény elismeréseket markolhatta fel a gyűlölt magyaroktól: 1/ Füst Milán-díj (1983), 2/ Forintos Díj (1986/, 3/ Artisjus Irodalmi Díj /1988), 4/ József Attila-díj (1989), 5/Déry Tibor–jutalom, 6/ Az Év Könyve-jutalom (1990), 7/ Örley-díj (1990), 8/ Márai Sándor–díj (1996), 9/ Kossuth-díj (1997), 10/ Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Nagydíja (1997), 11/ Budapest díszpolgára (2002).

    Kertész Ákos egy csipetnyivel többet mondhat magáénak, de koránt sem annyit, mint amennyit megérdemelt volna:1/ SZOT-díj (1966), 2/ József Attila-díj (1972), 3/ József Attila-díj (1984), 4/ József Attila-díj (1992), 5/ Szépirodalmi Kiadó Nívódíja (1990), 6/ Művészeti Alap Irodalmi Díja (1991), 7/ A Magyar Köztársasági Érdemkereszt tiszti-keresztje (1992), 8/Arany János-díj (1991), 9/ Hazám-díj (2002), 10/ Táncsics Alapítvány Életmű Díja, 11/ Kossuth-díj (2008), 12/ Budapest díszpolgára (2002).

    Alighanem a különféle díjakat osztogatók maximális figyelmetlenségét fémjelzi, hogy ezek a kimagasló tehetségek, agenetikusan felettes író-óriások,  ennyire el voltak nyomva!  Az meg egyenesen felháborító és a genetikusan alattvalókIQ-jára jellemző, hogy a Kertészek értékes művei a könyvtárakban porosodnak és az eladott (megvásárolt) példányok száma szégyenletesen kevés, olyan személy pedig még nagyítóval sem található, aki képes lenne felsorolni a két Kertész “termésének” a címeit.

    Érthető és elfogadható, hogy Kertész Ákos agyműködésében - ekkora mellőzés és  kirekesztés reakciójaként,-  elhatalmasodott a paranoia egyik (ún. üldözési mániája/téboly jellegű) típusa, amelyről ugyan úgy nem tehet, mintha krónikus hasmenésben  vagy lumbágóban szenvedne.

    Kertész paranoiáját igazolja az az állítása, hogy  minimum háromszor megkergették Budapesten, és alig tudott megmenekülni üldözőitől, ami  arra utal, hogy nyolcvan  éves kora ellenére  igen gyors futónak bizonyul, vagy üldözői a kilencvenes kor közelében  jártak, és vénségükre  jutott eszükbe “kergetősdit” játszani.  Más alkalommal  (az uszodában) a vízbe akarták fojtani, de szerencsére résen volt és meghiúsította a merénylő tevékenységét.

    Kertész azt is sérelmezte, hogy esetenként  durva megjegyzésekkel illették, köpködtek felé, sőt  egyszer le is köpte valaki.   Igazat kell adni a nagy írónak,  csúnya, illetlen és gusztustalan a köpködés, de  jusson eszébe, hogy  ő volt a kezdeményező,-  ő  az egész magyarságot köpte szembe az USA-ból, azokat (is), akiktől felmarkolta a díjak  és elismerések tömegét, akik révén  jólétben fürdött, tehát  messze nem lett kiegyenlítve az érintettek számlája egyetlenegy   viszont válasszal.

    Jóindulatú figyelmeztetésnek szánom Kertész Ákosnak, hogy  nem a megfelelő helyet választotta  ki magának éjjeli vagy nappali menedékül, hiszen Kanadában is él szépszámú  genetikusan alattvaló magyar, akik között biztosan van olyan, aki nem kimondottan szimpatizál  a genetikusan felettes egyénekkel.  Talán még nem késő megváltoztatni menedékhelyét,  és menedékjogot kérni az Orosz Föderáció,  Szíria,  Izrael vagy Irán  illetékeseitől, ott sokkal kevesebb “genetikusan alattvaló” magyar van, mint Kanadában. Csupán arra vigyázzon, nehogy azokat is sértegesse, mert  ott nem ússza meg egy kis kergetődzéssel vagy  köpködéssel!

    Búcsúzzunk el tehát  Kertész Ákostól, éljen sokáig, jó egészségben,  kezeltesse a paranoiáját, az is gyógyítható, ha betartja a szakorvosok utasítását. Mi valahogy megleszünk (kibírjuk) nélküle, és talán - a túlvilágon –, Arany János, József Attila, Kossuth Lajos,   Táncsics Mihály, valamint  a többi, egykori  nagyjaink is   elégedetten veszik tudomásul, hogy  csökken a haszonlesők, a gyűlölködők,   a hazudozók,  a vádaskodók, a képmutatók   és a hazaárulók száma.  Adja Isten, hogy Göncz Kinga, Gyurcsány Ferenc, Gurmai Zita, Unger Klára, Mesterházy Attila,  Schiffer András, Szanyi Tibor, Lévai Katalin, Lendvai Ildikó és  “hasonszőrű” társaik kövessék  a két Kertészt, megfogadván  Gyurcsány tanácsát, miszerint: “Nem kötelező itt maradni – tessék - el lehet menni”.  Szent meggyőződésem, hogy  senkinek sem hiányoznának...

                                                                                                                                                                             (Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                                                                                                                                                                                                    az MJB elnöke

  - ---------------------------------------------------------------------

 

 Akik 1945. április 4-e után és a következő időkben kiírtották vagy elűzték
 a magyarság színe javát:
 
Rákosi-Roth Mátyás, 1945. november 15-től 1952. augusztus 
14-ig Tildy, Nagy Ferenc, Dinnyés és Dobi fölött „miniszterelnök- 
helyettes”, 
1952. augusztus 14-től 1953. július 4-ig miniszterelnök, 
de kezdettől a párt mindenható első titkára. 
Gerő-Singer Ernő, 1945. november 15-től 1948. december 
9-ig iparügyi miniszter, 1945. december 9-től 1949. január 10- 
ig pénzügyminiszter, Rákosi után a párt első titkára s 1956. 
október 23-át kiprovokálta. 1952, augusztus 14-től „miniszterelnök- 
helyettes”. 
Révai (Kahána Mózes) József, 1949. júniustól 1952. augusztus 
14-ig népművelésügyi miniszter, 1945-től 1956-ig a 
sajtó korlátlan diktátora. 
Vas (Weinberger) Zoltán, 1945-től a külkereskedelem, 
majd a tervgazdálkodás irányítója. 
Farkas (Wolff Izrael) Mihály, előbb kassai gépszedő, 
majd négy csillagos hadseregtábornok. Emberek ezreinek 
meggyilkolásáért 1956-ban Farkas Wladimir ÁVH századossal 
később ezredessel együtt életfogytiglani fegyházra ítélve, 
1960-ban amnesztiát kaptak. 
Nógrádi (Nussbaum) Sándor hadapród jelölt őrmesterből 
altábornagy, miniszterelnökségi államtitkár, majd pekingi követ. 
Péter (Auspitz Benő Benjamin) Gábor, szabósegédből 
rendőr altábornagy. Magyarok ezreinek meggyilkolásáért 
1956-ban színleg életfogytiglani fegyházra ítélve, de 1960-ban 
amnesztiát kapott. 
Miniszterelnökségi államtitkárok 1945-ben: Nógrádi 
(Nussbaum) Sándor, Bojta (Burger) Béla
, a NOT halálos ítéleteket 
hozó tanácsának vérbírája és elnöke,

  - ---------------------------------------------------------------------

 

Mostanában  - a 2012-es Londoni Olimpia idején -   kaptam e-mail-en az alábbi nagyszerű írást.:

"Gyurta Dani bűne

Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy helyen edző gyerekek is elmondták, mennyire nagy megtiszteltetés nekik egy medencében úszni Danival, és mennyire szorítanak érte. És ez így volt normális.

Azokon a csatornákon, ahol B kategóriás celebribancok mellműtéteit és Győzike legfrissebb adócsalásait élőben közvetítik, végre egy valóban értékes magyar ember volt a téma.

Aztán Gyurta, ahogy kell, megnyerte az aranyat, csak úgy mellesleg úszott egy könnyű világcsúcsot - és másnaptól elkezdett rá ömleni a mocsok. A Népszabadság veterán epehányógépe, Aczél Endre sietett leszögezni, hogy, ha még 10 métert kellett volna úszni, az angol fiú nyer, és nem Dani. Gyurcsány virtuális cipőpucolója, Gréczy Zsolt azon akadt ki, hogy Czene Attilának államtitkárként volt pofája élő adásban szurkolni ifjú sporttársáért. A legizzadságszagúbb dumát az indexes Sportgézán Magyari Péter szenvedte ki magából, aki a következő, a Rézkilincs borozóban is vérciki kocsmai bölcsességgel hozakodott elő: "Kétségtelen, hogy Gyurta Dániel most nagyon nagy szám, mindenki vele foglalkozik, ebben gondolom szerepe van a világcsúcsnak is, ami az eredményjelzőn szerepelt. De ezzel együtt ne felejtsük el, hogy sok szorgalmas ember van még ebben az országban, akik esetleg ugyanígy tudnának örülni annak, ha velük is foglalkoznának a közvéleményben."

Most ellőhetnénk a közismert gigaközhelyet a "magyar ember irigységéről". Csakhogy a fent nevezett arcoknak egyrészt annyi közük van a magyarsághoz, mint nekem az úszáshoz.

A történet még csak nem is erről szól igazán. Sokkal inkább arról, hogy Gyurta Dánielnek van egy megbocsáthatatlan bűne:  Győzelme után azt nyilatkozta, hogy 15 millió magyart vitt végig azon a kétszáz méteren, s a hírek szerint a döntőre Fankadeli egyik számával készült fel lelkileg.

Hát, ezért durrant el a balliberális médiatrollok borsónyi agya, ezért pukkant ki a nyomorult lelkük mélyén rejtegetett gennygóc, amit most jól rá is okádnak egy fiatal, végtelenül szerény, alázatos, zseniális sportolóra. Mert ezekben a beteg fejekben soha nincs fegyverszünet, a gyűlölet szorgos kis csatornamunkásai ilyenkor is lankadatlanul lapátolják  a saját mocskukat.

Azt még csak-csak megbocsájtják, ha valakinek a melegítőjén magyar címer van - de, ha alatta magyar szív is dobog, azt már nem. Soha ne felejtsük el, mint mondtak ugyanezek a figurák tíz esztendeje: Egerszegi Krisztina a jobboldal melletti kiállása után "már csak a fél ország Egérkéje". 

Balogh Gábor

"  - ---------------------------------------------------------------------

 

Hamis vád gyanúja Zuroff-fal szemben

PR Magyar Nemzet 2012. augusztus 10., péntek 03:38


Akár öt év szabadságvesztéssel is sújthatják a Efraim Zuroffot, amiért hamisan vádolta bűncselekmény elkövetésével Csatáry Lászlót az 1941-es deportálások kapcsán. Völgyesi Miklós volt büntetőbíró szerint az ügyészség hivatalból is eljárást indíthat – olvasható a Magyar Nemzetben.

Felveti a hamis vád gyanúját, hogy Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ jeruzsálemi igazgatója valótlan tartalmú feljelentést tett Csatáry Lászlóval szemben az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálások kapcsán – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácselnöke. Rámutatott: a büntető törvénykönyv (Btk.) szerint a hamis vád bűntettét az követi el, „aki a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol”, vagy aki „más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására”. Amennyiben a hamis vád alapján büntetőeljárás indul, akkor ez a cselekmény öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető – tette hozzá Völgyesi Miklós.

Bár Szlovákia több módon is megpróbálhatja elérni Csatáry László kiadatását, ezek mindegyike összetett folyamat, és kevéssé valószínű, hogy a volt kassai csendőrtisztet valóban kiadják – derült ki abból a csütörtökön közölt elemzésből, amelyet a SITA szlovák hírügynökség jogi szakértőkkel készíttetett.
Kiemelte: az ügyészség ilyen esetekben hivatalból eljárást indíthat. Azt is hangsúlyozta: a Btk. az igazságszolgáltatás védelmében szankcionálja az ilyen cselekményeket, hogy az alaptalan vádaknak elejét vegye, és visszatartsa a rosszindulatú, notórius feljelentgetőket. Völgyesi Miklós szerint a Zuroff feljelentésében hivatkozott, immár bizonyíthatóan valótlan tartalmú tanúvallomás kapcsán pedig felvetődhet a hamis tanúzás bűncselekményének gyanúja.

Ismert, alaptalannak találta a Budapesti Nyomozó Főügyészség a nácivadász Efraim Zuroff állítását, miszerint a háborús bűntettel gyanúsított Csatáry Lászlónak köze lehetett az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálásokhoz.

A kassai gyűjtőtáborban elkövetett háborús bűntettek gyanúja miatt Budapesten július 18-án őrizetbe vett, majd néhány órával később a Budai Központi Kerületi Bíróság által házi őrizetbe helyezett Csatáry László Szlovákiának való kiadatását elsőként a Szlovákiai Zsidó Hitközségek Központi Szövetsége szorgalmazta. Később a kiadatás mellett foglalt állást Tomás Borec, a szlovák igazságügyi tárca vezetője is, aki az ügyben gyors eljárást kért az abban illetékes kassai, egyes számú járásbíróságtól. A 97 éves férfit többször is kihallgatták, ezek során tagadta, hogy kegyetlenkedett volna a kassai gettóban.

MNO

  - ---------------------------------------------------------------------

  2012. szeptember

MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET ESKÜDT ELLENSÉGE(IMF): 

Íme, az IMF követeléseinek listája: nyugdíjak csökkentése; nyugdíjkorhatár-emelés; családi pótlék csökkentése; személyi jövedelemadó-emelés; privatizáció; utazási kedvezmények csökkentése; bürokrácialeépítés; általános, értékalapú ingatlanadó; önkormányzatok kiadásainak csökkentése; bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának.

        Tudjuk kik és miért követelnek ilyesmiket....    És nem felejtünk !! 

  - ---------------------------------------------------------------------

Talán az előzőekből kiderült, miért írhatta a szent életű püspök, Prohászka Ottokár az alábbiakat:

"Mi az antiszemitizmust nem faji, vallási, hanem szociális, üzleti reakciónak fogjuk fel - írta már 1893-ban, majd hozzátette: - A zsidóság fekélye csontvázzá rágta a keresztény magyar népet." Nézetei később sem változtak. A zsidóság "sakterkezek alatt vérbe akarta fojtani a magyarságot" - fogalmazott 1923-ban....

 ----------------------------------------------------------------------------------------

 

Na ezt el kell olvasni... :

"

Nyílt levél a polgármesternek: legyenek szívesek átnevezni a Széchenyi és a Kossuth teret is!

2012. szeptember 25. kedd 11:46

Egy, a pécsi polgármesternek, dr. Páva Zsoltnak nemrégiben küldött levél másolata landolt szerkesztőségünkben, s mivel megítélésünk szerint közérdeklődésre tarthat számot, az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. 

"Igen tisztelt polgármester úr! 
Az egyik internetes újságban olvastam, hogy ön levelet kapott a minap öt pécsi tanártól,
melyben azok azt kérik, hogy az október elején Marx útról az önkormányzati döntés eredményeképpen Wass Albert útra változó közterület mégse az erdélyi íróról, hanem
Márton Áron erdélyi püspökről neveztessék el. 
Indoklásuk szerint Wass Albert nyíltan antiszemita nézeteket vallott, így nem méltó rá,
hogy Pécsett utca viselje a nevét. 
Az öt tanár kérése nyomán, azt kiegészítve, a következőkre szeretném felhívni az ön
és az ön által vezetett képviselő-testület figyelmét. Wass Albert nem az egyetlen
antiszemita híresség, akiről közterületet neveztek el városunkban. Csupán néhány
példát sorolok, a teljesség igénye nélkül, rövid idézetekkel bizonyítva az illetők
zsidóellenességét:
1. Kossuth Lajos
2. Széchenyi István
3. Petőfi Sándor
4. Liszt Ferenc
5. Kölcsey Ferenc.

Kossuth Lajos: 
"A megyénkben tanyát vert sok zsidó, valamint az iparkodással egybeköttetett erkölcsiségnek valóságos mételye, úgy a földművelő népnél, amellyel legszorosabb egybenköttetésben él, súlyos ostora, a bővelkedésnek telhetetlen sírja, iparkodásának rothasztó nyavalyája. Vallásának különössége, nyelvének minden mások előtt érthetetlen volta századok óta megtartott anélkül, hogy azon nemzetekkel - kiknek közepette - mint a növény tápláló nedvét elszívó gomba - él, egybeolvadott, vagy a nationalismushoz tsak egy gondolattal is közelített volna. Egész helységeket tudok, hol a szegény földművelő nép nem magának, de a kortsmáros zsidónak szánt, vet és arat. Nints azon törvény, melynek célját, végét a fortélyos zsidó kijátszani ne tudná - valamint nints egy tsalás, nints egy tolvajlás, amely zsidó orgazdára, biztatóra, titkolóra ne találna. (Értekezés az éhínségek okairól, 1828) 

Széchenyi István: 
"Az angol nemzet egyenjogúsíthatta a zsidó fajt. Mert ha például én egy palack tintát töltök egy nagy tóba, azért annak a vize nem romlik el és mindenki ártalom nélkül megihatja. A nagy angol elemben a zsidó elvegyülhet. Ugyanez áll Franciaországra nézve is. De ha a magyar levesbe az ember egy palack tintát önt, megromlik a leves, és azt nem eheti meg az ember. Más példát is hozok fel. Egy bárkában ülök, és abban van a gyermekem és másnak a gyermeke, és a bárkába bejön a víz, s előttem apodictice áll, hogy e két gyermeket benn nem tarthatom. Az igaz, hogy ha a magamét lököm ki, és a másikat benntartom, azt az újságban fogják hirdetni. De bíz én inkább a magam gyermekét tartom meg, és a másikat lököm ki. E tekintetben tehát a liberalizmus egyenesen a nemzet rovására történik. És az nem vélekedés, mert apodictice, számszerűen be lehet bizonyítani, hogy minden ilyenféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve." (Beszéd a Felsőházban, 1844. október 1.)
 
Petőfi Sándor: 
"Dicsekedés nélkül szólva, a legnagyobb emberbarátok egyike vagyok s tisztelem, becsülöm a zsidókat, de már a kocsmákból csak kikergetném őket pokolig, mert a mi ronda, csak ronda az, hiába! (Úti levél Kerényi Frigyesnek, 1847. július 12.)

Liszt Ferenc: 
"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése."

Kölcsey Ferenc: 
"Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)


Igen tisztelt polgármester úr!
A fent írtakra tekintettel kérem tehát, hogy a város központjában lévő Széchenyi tér, az ugyancsak ott elhelyezkedő Kossuth tér, az egy kilométer hosszú Petőfi utca, a szintén belvárosi Liszt Ferenc utca és a Komlói útról nyíló Kölcsey utca átnevezésének szükségességét a testület tagjaival minél előbb megvitatni szíveskedjenek, s ha bizonyítottnak látják a fent sorolt történelmi személyiségek zsidóellenességét, mielőbb intézkedjenek az általam megjelölt közterületek átnevezéséről. 
Köszönettel:
Egy, az antiszemitizmust mélyen elítélő pécsi polgár"
(név és cím a szerkesztőségben) "

Forrás:
 
 
 ---------------------------------------------------------------------
 
 
Solymosi Eszter bestiális (és rituális) meggyilkolása ihlette meg a művészt.
 

Munkácsy Mihály meztelen nőt ölő zsidókat festett?

3953578_fbd46f22f31a30f165cee9e16f8b889b_wm.jpg

Elvárható, hogy ha magyar(oka)t gyilkolnak meg valakik, akkor azt senki se
tagadhassa le (pl. Solymosi Eszter, Tiszaeszlár), ha ugyan azok elvárják pl.
a holokauszt elfogadását ill. tagadásának büntetését. Azaz Solymosi Eszter
rituális meggyilkolásának tagadását is büntetendőnek kellene tekinteni,
még akkor is ha a bűnösöket a nagyszerű védőügyvéd felmenttette. (Ezért is
tanítják a jogi egyetemen ezt a védőbeszédet.) Tudjuk, hogy a maffiózók nagy
 része azért nincs rács mögött, mert a legjobb ügyvédek védik őket és minden
helyzetből kimossák, felmenttetik ügyfeleiket. Így mentették fel Zuroff-ot is,
és az elhíresült "tábornok-per"-ben is ez történt, hiába  volt a rengeteg
beismerő vallomás, kik, mikor, hol, kinek mennyi pénzt adott át, mennyit
kellett visszaosztani, stb., szóval a korrupció, melyet az MSZP és SZDSZ a
legmagasabb szintre fejlesztett, "vegytisztán" látható volt, tudható, hogy  kik
a bűnösök, mégis felmentettek mindenkit!!!! De folytathatnánk a BKV-val, az
ú.n. kaszinó-beruházással, ingatlanpanamákkal, stb., stb., ebből (korrupcióból)
állt az egész ország az MSZP-SZDSZ kormányok alatt.  Döbbenetes, hogy a szabdkőművesség már mindent behálóz, mindent irányít, mindenkit a markában
tart. És kb. ez jellemzi az EU-is, illetve az egész "nyugati" civilizációt is. És ez
a rendszer működött már anno 1882-1883-ban Tiszaeszláron is, tökéletes
pontossággal, precízséggel, de láthatatlanul.
Mindenki tudja, hogy mi történt, kik és mit tettek, de nem beszélhetnek róla,
mert csak arról szabad beszélni manapság ebben az országunkban, amire "ők"
engedélyt adnak. Ez felháborító és tűrhetetlen !!  Az igazságot ki kell mondani
a tiszaeszlári perrel kapcsolatban is !! Munkácsy és mások is tudták mi az
igazság, mi is tudjuk és beszélni kell róla, nem csak a holokausztról. 
 
A Munkácsy festmények összehasonlítása stílusjegyeik és formai  azonosítóikkal: 3953610_3109a2f5db507041780b2c6a741bffac_wm.jpg
 
"Szávay Gyula a lelkes liberális és zsidóbarát költő a tiszaeszlári napokban megrázó
szavakkal fejezte ki a magyarság megrendülését:
 

"Miért az általános síkraszállás,
Mikor nincs általános támadás?
Ha egy ember feljajdul népetektől,
őt megbosszulni mért jön annyi más?

Vigyázzatok, mert egyszer összehozza
A más tábort is szenvedélye majd,
Tudhatjátok, hogy az megsemmisíthet,
S ti győzelmet nem bírtok venni rajt!

Min függtök össze ti a sakterekkel?
Sorsuk oly módon miért érdekel?
Talán a bűnöst, ha zsidó, ezentúl
Miattatok már büntetni se kell?

Azért van a vallási türelem,
hogy Gazoknak rajta kibúvó legyen,
Hogy saját arcát azzal eltakarva
Arcunkba másszék egy-egy szemtelen?"

 "
 

eszter_solymosi.jpg

 
 
 

"GYERE TEL-AVIVBA, KIVÁGJUK A MÁJADAT !!"

Na így viszonyulnak a zsidók a magyarokhoz...  /tisztelet a kivételeknek/
Talán ezt tették Solymosi Eszterrel is??  Tanulságos videó:
 
 
 ---------------------------------------------------------------------
 
 
Kertész Imre nem tartozik a magyar irodalomhoz:
 
"/Hogy/ miért nem része a magyar irodalomnak Kertész Imre? Íme, a válasz a Nobel-díjas írótól:

„Ami irodalmi hovatartozásomat illeti, le kell szögezni néhány tényt, hogy tévedésben ne éljek.
A magyar irodalomhoz nem tartozom, és soha nem is tartozhatom oda. Én valójában ahhoz a
Kelet-Európában létrejött zsidó irodalomhoz tartozom, amely a Monarchiában, majd az
utódállamokban, főként németül, de sohasem a nemzeti környezet nyelvén íródott,és
sohasem volt része a nemzeti irodalomnak. Kafkától Celanig húzható meg ez a vonal,és
ha folytatni lehet, velem kell folytatni. Az én szerencsétlenségem, hogy magyarul írok;
szerencsém azonban, hogy munkáimat németre fordították – még ha a fordítás csak
árnyképe is az eredetinek.”
(Kertész Imre: Mentés másként. Bp., Magvető, 2011, 46. o.)
 
 
Kertész Imrét nemcsak a magyar irodalomhoz, hanem Magyarországhoz, a magyar
néphez sem fűzi semmi. Erről így vallott legutóbbi kötetében a Nobel-díjas író:

„Miért a német állampolgárságot venném fel? De miért ne azt? Se német nem vagyok,
sem izraeli, sem magyar. A németekhez fűznek a legerősebb kulturális kötelékek, ott
a közönségem, ott a kiadóm; egyedül Izraelhez fűz olyan szolidaritás, amelyet nép
vagy nemzet iránt egyáltalán érezni tudok, izraeli kötődésem teljes egészében érzelmi
kötődés; Magyarországhoz a nyelven kívül semmi sem fűz, sem szolidaritás, sem
szeretet; ez az ország, amelyet el kell hagynom, mielőtt lelki beteggé tesz a hamis
értékrendszerük, a számomra elfogadhatatlan moralitásuk.”
(Kertész Imre. i. m. 39. o.)
 
„A magyar nyelvvel való viszonyom ugyanolyan, mint a számítógépemmel való.
Eszközként használom, szeretem készségét, hajlékonyságát, leleményességét,
kezelhetőségét etc., mindezért még hálás is vagyok. De metafizikáját nem kutatom,
és pusztán azért, mert használom, s mert rajtam kívül még sokan használják, nem
érzem úgy, hogy egy számítógép-országhoz tartozom, amely egyúttal az úgynevezett
hazám is lenne. El tudom képzelni, hogy egy másik számítógépen dolgozom, mint
ahogy el tudom képzelni, hogy egy másik nyelven írok; sajnos, ezt én már nem tehetem
ám korántsem érzelmi okokból, hanem azért, mert öreg vagyok, s nincs már időm
megtanulni egy másik nyelvet. S ezt gyakran nagyon sajnálom; sőt alapvető hibának
tartom, hogy nem egy nagy európai kultúra nyelvét használom, hanem a magyart,

amelyen a magyaroknak fölöslegesen beszélek, s más nyelvűekhez pedig csak
közvetítőkön, vagyis torzítókon keresztül szólhatok, mintha egy rekedt mikrofonba
beszélnék.”
(Kertész Imre: i. m. 43. o.)"
 
 
---------------------------------------------------------------------
 
Hoppá!!
 
BOTRÁNY AZ EU-ban!!
2013. június 19.
 
"  ... az Európai Bizottság alelnöke egy zárt körű konferencián azt
mondta, mindent megtesz, hogy gyengítse a jövő évi,
magyarországi választások legitimitását. Amerikából pénzelt,
nem kormányzati szervezetek pedig elhitetik majd, hogy a
szavazófülkékben kamerákkal figyelik a voksolókat.  "  cikk:katt.
 
 
 
 
---------------------------------------------------------------------
 

  ---------------------------------------------------------------------

 
A listázásokról...

Egy e-mail -ből: 

Subject: Fwd: Amerikában listázzák a zsidó képviselőket!
  

USA-ban élő barátainktól kaptuk:

Amerikában listázzák a zsidó képviselőket!                                                                                  2012. november 28 - 19:30

Bár a nyugati sajtó    egymással versenyt futva  háborodott fel Gyöngyösi    Márton hétfői  parlamenti felszólalásán, a világ más    országaiban bevett szokás a választott politikai tisztviselők    állampolgárságának nyilvántartása, sőt, számos demokratikusnak mondott    jogállam vezetett be e téren korlátozásokat.

Származási és vallási listázás az Egyesült Államokban

A sort kezdjük rögtön    az Egyesült Államokkal, amelynek nagykövete kedden „a lehető leghatározottabban” elutasította a jobbikos felszólalást, az MTI-nek eljuttatott közleményükben kiemelték: „az ilyen gyalázatos és rendkívül sértő megnyilvánulásokat köteles minden demokráciában élő személy azonnal és keményen elítélni”.

A közlemény már csak azért is megmosolyogtató, mivel a „szabadság és a lehetőségek hazájában” nem csak a politikusok állampolgársága, hanem vallása és etnikai hovatartozása is nyilvános adat. Angolul értő olvasóink a saját szenmükkel győzödhetnek meg arról, hogyan „listázza” kongresszusi képviselőit és szenátorait Amerika. A PEW Research Center nevű agytröszt összeállításából például kiderül, az egyes vallási csoportok számarányukhoz mérten mekkora súllyal vannak jelen az amerikai    törvényhozásban, és ezek az adatok hogyan változtak az évek során.

Az adatokból például kiolvasható, hogy az Egyesült Államok lakosságának alig két százalékát kitevő zsidó kisebbség a Képviselőházban 5, a Szenátusban 10 százalékban van jelen, ezzel messze a legfelülreprezentetáltabb vallási csoport. (2010-ben még 8,4, illetve 13 százalék  volt az arány.)

adatok:

Az    alábbi  linkre kattintva megtekinthetjük az Egyesült Államok összes szenátorának és kongresszusi    képviselőjének vallási hovatartozását – államokra lebontva.

Az antiszemita Wikipedia nem szégyellte lajstromba venni a zsidó származású amerikai képviselőket.

Aki eddig még nem    kapott sokkot, az kapaszkodjon, mert az Amerikai Tudósok Szövetsége    (Federation of American Scientists - FAS) a nyilvános adatokból egy    olyan összeállítástközölt, amelyből    kiderül, hány afro-amerikai, latin, ázsiai és indián származású képviselője    van a Fehér Háznak.

Országok, amelyek a Jobbiknál is radikálisabbak

A sort folytassuk Franciaországgal, ahol törvény tiltja, hogy egy gall másik országban töltsön be kormányzati vagy katonai pozíciót. Ennek lett a foglya a haiti születésű Michaëlle Jean, aki egy Kanadában élő, francia állampolgárságú filmrendezőhöz ment feleségül, és ezáltal megkapta a francia állampolgárságot. Amikor 2005-ben Jeant a kanadai hadsereg főparancsnokának nevezték ki,  le kellett mondania francia állampolgárságáról, hogy tisztségét betölthesse.

Hasonló a helyzet két balti államban, az észteknél és a litvánoknál is. Toomas Hendrik Ilves jelenlegi észt elnöknek 1993-ban, Valdas Adamkus volt litvániai elnöknek 1998-ban kellett lemondani amerikai állampolgárságáról, mert enélkül egyikük sem lehetett volna államfő.

Ausztrália alkotmánya kifejezetten megtiltja, hogy külföldi állampolgársággal rendelkezők beülhessenek a camberrai parlamentbe, Új-Zélandon pedig akkor veszíti el valaki az állampolgárságát, ha hivatala elfoglalása után kérvényezi egy másik    országét.

Izrael, a faji diszkrimináció iskolapéldája

A világon az egyik    legkirekesztőbb állampolgársági törvénye minden kétséget kizáróan Izraelnek van. A zsidó állam 2003-ban olyan jogszabályt fogadott el, amely megtagadja a házasság útján szerzett állampolgárságot az iraki, iráni, szíriai, libanoni, líbiai, szudáni, jemeni, afganisztáni, pakisztáni és palesztin lakosoktól.

Az ENSZ és számos emberjogi szervezet tiltakozása ellenére az izraeli legfelsőbb bíróság 2006-ban, majd 2012 januárjában is megerősítette a diszkriminatív törvényt, a  bírói indoklás szerint „az emberi jogok nem írják elő a nemzeti öngyilkosságot”.

Az izraeli    nemzetbiztonsági törvény ezenkívül előírja, hogy ha egy izraeli állampolgárnak más állampolgársága is van, akkor őt külföldinek kell tekinteni, és kötelező katonai vizsgálatnak kell alávetni.

Ehhez képest a    Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő hétfőn azt vetette fel a magyar Országgyűlésben, hogy érdemes lenne felmérni – nem kitiltani, lemondatni, megfosztani: felmérni – az országot vezető izraeli-magyar kettős  állampolgárokat.

 

 

 
 
Részlet Kisbaczoni Benedek Zoltán egyik írásából:
 
"Megdöbbentő Konrád idézetet olvastak fel tegnapelőtt a Hangos többségben az Echo TV-n. Ebben Konrád a zsidóságról, mint vezetésre hivatott felsobbrendü fajról fejti ki a véleményét. Szerinte a zsidóság az egyetlen világnép, amely a kereskedelemmel és a kommunikációval összeköti a világ országait, és megfelelően tájékoztatja is őket. A zsidó sohasem lehet utcaseprő, mert többezeréves génjei olyan intelligenciát adnak neki, ami más népekben hiányzik. A zsidóság számára káros, ha a befogadó országok kultúrája és nemzeti öntudata erős, mert ez az ő kirekesztésükhöz vezethet. Izrael államban viszont nagyon hasznos az erős nemzeti kultúra és nemzeti öntudat."
 
 
 ---------------------------------------------------------------------

 

IZRAELI KATONÁK VOLTAK MAGYARORSZÁGON 2006. őszén!!

 

 ---------------------------------------------------------------------

 

Ez borzalmas. Elszabadult felszabadítók:

ADALÉKOK AZ ÚGYNEVEZETT "FELSZABADULÁSHOZ"

 382_lemberg.jpg

 

---------------------------------------------------------------------

 

Hihetetlen de igaz: 

 

------------------------------------------------------------------------

 

Kisbaczoni Benedek Zoltán egyik írásából:

"Megdöbbentő Konrád idézetet olvastak fel tegnapelőtt a Hangos többségben az Echo TV-n. Ebben Konrád a zsidóságról, mint vezetésre hivatott felsobbrendü fajról fejti ki a véleményét. Szerinte a zsidóság az egyetlen világnép, amely a kereskedelemmel és a kommunikációval összeköti a világ országait, és megfelelően tájékoztatja is őket. A zsidó sohasem lehet utcaseprő, mert többezeréves génjei olyan intelligenciát adnak neki, ami más népekben hiányzik. A zsidóság számára káros, ha a befogadó országok kultúrája és nemzeti öntudata erős, mert ez az ő kirekesztésükhöz vezethet. Izrael államban viszont nagyon hasznos az erős nemzeti kultúra és nemzeti öntudat. "  

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Fentiekből egyértelműen kiderül, hogyan viszonyulnak a magyar nemzethez, az

országhoz és jelenleg miért van annyi pénzügyi, politikai, jogértelmezési, stb.

probléma az EU-val, a Valutaalappal meg a többivel. A gátlástalan szabadrablás

akadályozása ma már rasszizmusnak, antiszemitizmusnak, fasizmusnak,

 diktatúrának minősül az ő értelmezésük szerint. Nem véletlenül tart ott a világ

 ahol, mert ha valaki elolvassa még például a 

"CION BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVEI" -t is,

rengeteg mindent megtudhat a világméretű összeesküvésről. Szó sincs már

összeesküvés-elmélet(ek)ről, mert ami a világban manapság folyik, az a

"jegyzőkönyvek" kőkemény gyakorlati megvalósítása!!  

 

          Máshogy vannak a dolgok.... (?)

 

Képek:

 Anticionista zsidók...   Mert ilyenek is vannak !!

 

 

< Vissza az előző lapra.

 

VAGY

portraitufonauta.jpg

VISSZA A FŐOLDALRA...

      

  

2010.  09. 24-e óta:

Website counter