Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 st._germain.gif

Az Égi Mesterek üzenete a pénzről


Ebben az üzenetünkben lesznek olyan részek, melyeket előző üzeneteinkben már olvashattatok, kiemelt jelentőségüknél fogva, segítve a tudatosítást azonban megismételjük őket.


Az 5.-ik dimenzió alsó határán, a pénzzel kapcsolatos, 3.-ik dimenziós hitrendszereitek feloldása, még nagyobb jelentőséget kapott az utóbbi időben.


A pénz energia, mely akkor tud visszaáramolni, ha először azt kiadják. 


Mire adtok ki pénzt? Értékesbe, vagy értéktelenbe?


Vajon számotokra mit jelent az érték?


A még több pénz, vagy valami más?


Az elmúlt pár ezer év során, alig változott az emberiség hozzáállása ehhez az eszközhöz, vagyis továbbra is célként, megszerezendő javaknak tekintetek rá és nem eszközként, mely segítségével értékes javakat lehetne teremteni.


Ha „rendelkeztek” pénzzel, azt inkább „befektetitek”,” lekötitek”,” megfosztjátok a mozgástól”, ahelyett, hogy áramoltatnátok.


Jelen világotok nagyszerűen tükrözi ezt a fajta szemléletet, melynek okozata a pénz megszerzéséért vívott állandó küzdelem. Mivel a küzdelem, harc, a 3.-ik dimenziós világ sajátossága, az alapelv az „erősebb, győz” lehet.


Mi innen úgy látjuk, jelen állás szerint, világotok pénztartalékainak jelentős része néhány nagyhatalmú ember kezében összpontosul, akik évről-évre gyarapítják vagyonukat, míg bolygótok lakosságának jelentős része, anyagilag egyre nehezebb életkörülmények közé kerülhet. Itt megjegyeznénk, vannak területei bolygótoknak, ahol számotokra „elképzelhetetlenül nehéz” anyagi körülmények között élnek az emberek, mégis jóval vidámabban, összhangban a természettel képesek létezni.


Ezek a harcok jelen vannak szinte minden közösségetekben, munkahelyeiteken, emberi kapcsolataitokban. Azt, hogy mennyire nem tanultátok meg a pénzzel való helyes bánásmódot, nagyszerűen tükrözi az a téves hitrendszeretek, hogy „üzletben nincs barátság”.


Nos, mi innen úgy látjuk, a jövő jól működő, üzleti társulásai, az „üzlet is, barátság is” alapelvén tudnak csak működni, bizalomra épülve.


Bár ez így nem egészen pontos megfogalmazás, mert a jövő társulásai egészen mások lesznek, mint amiről ma még fogalmatok lehet.


Többetek számára jelenleg érték az, ami még több pénzt termel. Az, hogy közben „sárba tiporjátok” az alapvető emberi, természeti kincseket, az sokszor meg sem fordul a fejetekben, ahogy az sem, hogy a még több pénz eléréséért sok esetben „értéktelen” dolgokat teremtetek.


„Ilyen az élet” és „az erősebb győz” hitrendszereitek hatalmas rombolást képesek véghezvinni egyéni és közösségi szinten egyaránt.


Egy szerintünk fejlett társadalom, sosem engedné meg, hogy tagjai szűkséget „szenvedjenek”, a ti fejlettnek nevezett társadalmatok pedig jelenleg még nagyobb „szűkséget” teremt. 


Mindeközben egyre boldogtalanabbak lehettek, vagyis egyre nehezebben boldogulhattok.


Nos, ez azért is furcsa számunkra, mert tudomásunk szerint, valamikor mindegyikőtöknek voltak álmai, örömteli vágyai és úgy képzeltétek, boldog élet vár rátok. Mi történt időközben? Vajon megéri-e a boldogtalanságotok a pénzt? Fejlődés-e a „visszafejlődés”?


Cselekedeteitek alapján igen, mert a pénzzel való játék úgy tűnik, fontosabbá vált az örömteli életnél. 


Mi nem azt mondjuk, hogy a pénz nem fontos dolog, hiszen pénzre legtöbbeteknek szüksége lehet, csak azt mondjuk, érdemes megtanulnotok a helyén kezelni ezt az eszközt.


Érdemes emlékeznetek arra, hogy minden Egy.


Az anyagi javak pótolhatók, az „emberiek” nem, még akkor sem, amikor azt állítjátok, mindenki pótolható.


Mi innen úgy látjuk, páran közületek megértették a fenti üzenet lényegét és arra törekednek, hogy ezzel összhangban éljék életüket. Ebben az átmeneti időszakban ez néha nehézséget jelenthet számotokra, hiszen a megértés különböző szintjein álltok. Az adás-elfogadás egyensúlyát egyéni szinten sok-sok tapasztalat és türelem útján lehet megtanulni. Ezeket a tapasztalatokat élhetitek meg mostanában, egyre fokozottabb formában, ami nagy segítséget jelenthet számotokra az 5.-ik dimenziós működés elsajátításához. 


Mivel az 5.-ik dimenzióban gondolataitok szinte azonnal materializálódnak, téves hitrendszereitek feltisztítása jelenleg kiemelt fontosságú.


Ez a megvalósulásig segítséggel működhet, melyet érdemes mindenkinek kérnie és elfogadnia. Égi segítséggel, vagy égi csatornával rendelkező szakember segítségével.


Ki az égi csatornával rendelkező, felelősségteljes szakember?


Először is, ha „főleg” igényeket elégítetek ki, szolgáltatásokat nyújtotok, azzal semmi baj nincs, csak legyetek tisztában azzal, hogy ezt teszitek és ennek semmi köze nincs az Égi Vezetéshez. Azok, akik azt adják a másiknak, amire annak szüksége van és anyagilag esetleg nehezen boldogulnak, javasoljuk a földi törvényekkel való megismerkedést és a rendszerekkel való megbarátkozást.


Lehetséges, hogy azt tegyétek, amit a legjobban szerettek és abból, anyagi szempontból is jól megéljetek. 


Lehetőségetek van az is-ek megvalósítására.


Bolygótoknak nagy szüksége van égi csatornával rendelkező, felelősségteljes szakemberekre, akik „nem szenvednek szükséget” semmiben sem.

 

 
Jelen világotokban még több minden pénzbe kerül.


Az, hogy mire adtok ki pénzt, mit tartotok értéknek életetekben, egyedül a ti felelősségetek, azonban ha egy rendszer szolgáltatásait igénybe veszitek, mert úgy gondoljátok, az a szolgáltatás segíthet nektek céljaitok megvalósításában, lehetőleg tartsátok tiszteletben annak a rendszernek a működését, még akkor is, ha nem értetek egyet annak bizonyos dolgaival. 


A számlák, adók rendszeres befizetése legalább annyira fontos dolog, mint a napi szintű tértisztítás.


Az 5.-ik dimenzióban jóval gyorsabban zajlik minden, mint a 3.-ban, így az 5.-ik dimenziós működést ráerőltetni a 3.-ra nem érdemes, nem is működőképes, ahogy fordítva sem. 


Együttműködések útján tudtok tovább haladni.


Vannak tanítóink a Földön, akik tisztában vannak a Bőség fogalmával és Bőségben is élnek, azonban odáig érdemes el is jutni.


Tudjuk, hogy az Égi törvényeket lehozni a Földre nem mindig egyszerű, azonban nem is állította senki, hogy ez egyszerű lenne.


Van aki „otthonosabban” mozog a földi törvények területén és „nehezebben” az égiekén, van, aki fordítva. Amennyiben ezt felismeritek és képesek vagytok segíteni egymásnak, és tanulni a másiktól, óriási eredményeket érhettek el.


Mi innen úgy látjuk, rendkívül egyszerű lenne megoldást találnotok bolygótok jelenlegi problémáira, csakhogy a ti szemszögötökből ez „lehetetlennek” tűnhet. 


Mindössze az egyéni érdekeiteket lenne érdemes „feláldoznotok” az Egészért.


Fejlődés „áldozat” útján lehetséges, ami nem azonos a vallásaitok által sokszor félremagyarázott áldozattal.


Amennyiben definiálni szeretnétek a fogalmat, áldozat alatt értjük azt a hitrendszert, szokást, érzést, tárgyat stb., amiről felismerhetitek, hogy már nem szolgálja a fejlődéseteket, és amit képesek vagytok önként, szabad akaratotokból elengedni erős ragaszkodásaitok „ellenére” is. 


A hangsúly az önként és a szabad akaratotokból kifejezéseken van.


Itt szeretnénk konkrét példát leírni, hogy jobban értsétek, illetve rávilágítanánk a vezetés alatt végzett terápiák pénzügyi vonatkozásaira is. 


Előfordulhat, hogy valaki nagyon „beleragadt” az anyagba, az anyagi világba, s élete olyannyira „élhetetlenné” vált, hogy megszületett benne az elhatározás a változásra. Az illető valószínűleg előbb-utóbb felkeres egy szellemi tanítót, terapeutát. 


A tanító „jobbik esetben” azt adja a számára, amire adott helyzetben valóban szüksége van, a terápiáért pedig az illetőnek érdemes kifizetni egy bizonyos összeget. Miért?


Mert a terápiáért kifizetett összeggel jelzi a segítséget kérő, változtatási szándékának komolyságát. A pénz az anyagi világot szimbolizálja, melyet feláldoz az illető saját spirituális fejlődése érdekében.


A vezetés alatt dolgozó tanító a terápia ideje alatt, összeköttetést létesít az Égi világ és a segítséget kérő között. Mivel a tanító valószínűleg évek óta dolgozik folyamatosan saját blokkjai feloldásán és tisztítja „közvetítő” csatornáját, így hozzáférhet az Isteni Forráshoz. Teste eszköz, melyen keresztül a szellemi segítség el tud jutni a segítséget kérőhöz. Mivel a terapeuta fizikai testének is vannak szükségletei és ez a test hosszú távon úgy tud csatornaként működni, ha rendszeresen táplálják, ezért a terapeutának érdemes elfogadnia az áldozatként felajánlott pénzt, biztosítva ezzel az adás-elfogadás egyensúlyát egyéni és közösségi szinten egyaránt.


Ezt azért tartjuk fontosnak leírni, mert több helyen tapasztaljuk a spirituális szolgáltatások elterjedését, melyek kifejezetten anyagi motivációjúak. 


Ismételjük, ezekkel semmi baj nincsen, azonban ha valaki ilyen szolgáltatást vesz igénybe, érdemes tisztában lennie saját motivációjával. Annak, aki valóban változtatni szeretne az életén, annak ajánljuk tudomásul venni, hogy a valódi segítség ritka esetben egyezik meg az elvárttal. Lehet, hogy nem fog neki tetszeni, amit hall. 


Amennyiben ezt nem vállalja, nyugodtan igénybe veheti az olyan szolgáltatásokat ahol elvárásainak megfelelő választ kaphat, ezért fizethet is, azonban valódi áttörésre valószínűleg nem fog sor kerülni az életében ennek hatására.  


A spirituális „szolgáltatóknak” pedig azt javasoljuk, döntsék el, hogy valóban a felemelkedést választják, vagy maradni szeretnének a 3.-ik dimenziós működésben. 


Aki törekszik arra, hogy a felemelkedési folyamatokkal összhangban élje életét, annak az elkövetkezendő időszak nagyon sok csodálatos tapasztalatot hozhat.


Első lépésként azonban a legfontosabb a felismerés, hogy van megoldás és ezért érdemes tevékenykednetek. 


Jelen átmeneti időszakban még inkább, mint valaha számítunk azokra, aki évek óta dolgoznak saját hitrendszereik feltisztításán. Egyre többen vagytok, ez pedig hatalmas erő, ezt ne feledjétek, főleg akkor ne, mikor kétségek gyötörnek benneteket.


Nem vagytok egyedül, ideiglenes „elszigeteltségetek” társaitoktól pedig csupán egyéni felkészítésetek időszaka.


Bolygótok történései egyre több embert rádöbbentenek arra, hogy a megoldás nem ott van, ahol eddig keresték.


Nekik szükségük lesz a segítségetekre hamarosan.

 

2012.04.08

 

Az Égi Mesterek (Jézus, Buddha, Babaji, Mária Anya, Mária Magdolna,

St. Germain, stb.) üzenete alapján leírta: Serrano-Correcher Maria-Luisa


 
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Másik üzenet   -   nem a pénzről !!
 
 

ARIEL / Fénytest-Dimenziók-Csakrák

FÉNYTEST-DIMENZIÓK-CSAKRÁK

Ariel arkangyal bevezetője

Amikor rád nézünk, óriási, több dimenziós lénynek látunk.

Lényednek csak egy kis része van a testedben, és ez a kis rész azt hiszi, hogy ő az Egész. Sok ember sejti már azonban, hogy ez nem így van. Mi minden dimenzióban látunk Téged, teljes nagyságodban.

Mivel most ezt olvasod, a mi nézőpontunkból a fény közvetítője vagy.

És van egy feladatod.

Azért jöttél a Földre, hogy segítsd a bolygót a fénybe emelkedni.

Ebben igazi szakértő vagy, mivel már számtalanszor megtetted. Ez a könyv egy modellt mutat be, amely leírja, hogy mi megy végbe benned és a Földön e folyamat során. De ez nem a valóság, nem a realitás. Egy több dimenziós, nem lineáris modellt nem lehet földi nyelven leírni. Mégis megpróbálunk mindent, ami tőlünk telik.

Ha néha döcög, akkor kérlek légy megértő, mivel a folyamat nem lineáris, hanem inkább a zenéhez hasonlít.

Ezt a modellt csak lineárisan tudjuk bemutatni.

Megpróbáltuk nem lineárisan leírni, de attól mindenki azonnal „kiborult”.

Reméljük, hogy érzed azokat a változásokat, amelyeken keresztül mész.

Ha a mentáltested azt mondhatja: „Aha, ez a nyolcadik fénytesti síkhoz tartozik”, akkor ez máris csillapítja a tudatküszöb alatti félelmet.

Nagyon fontos tehát, hogy e könyvben lévő információk elterjedjenek, mivel jelenleg nagyon erős a félelem, különösen a fizikai és a mentális testekben. Ha tudod, mi történik veled, hogy mindez egy folyamat része, akkor kevésbé fogod „összezavarodottnak” érezni magadat.

Mindig, amikor egy bolygó a fénybe emelkedik, ez az elszakítottságból való hazatérés különleges esemény. Ez a folyamat minden bolygó és minden civilizáció esetében más és más. Az itt leírt modell az emberekre vonatkozik a Földön.

Még 383 bolygó van, amely a Földdel egyidőben a fénybe emelkedik. Legtöbben közületek inkarnálva vannak a többi bolygó nagy részén.

A Föld azonban mégis más. Ő élte meg a Forrástól való legnagyobb elszakadást, és most hazatér. És sikerülni fog neki. Nem lesz apokalipszis ebben a párhuzamos realitásban. Volt ugyan egy időszak, amikor nem voltunk biztosak abban, hogy ez a bolygó haza tud térni, de most már a biztos visszatérés tudatában ünnepelünk.

Egy egyén fel tud emelkedni anélkül, hogy a bolygó vele együtt emelkedne. Nem ti vagytok az elsők, akik felemelkedtek erről a bolygóról.

Előttetek már négy faj megtette.

A jelenlegi folyamatot az teszi csodálatossá, hogy a Föld is felemelkedik.

A Föld tudatos élőlény.

Azzal a feltétellel egyezett bele az elválás játszmájába, hogy a végén ö is felemelkedhet.

Szívesen utalnánk a Forráshoz való visszatérés különlegességére. Nekünk csodálatos megfigyelni isteni kifejeződésetek szépségét ebben a visszatérésben.

Bár a mi nézőpontunkból csak egy rövid időre távolodtatok el a Forrástól, újraegyesülésetek mégis az Univerzum egyik legfinomabb energiája.

Feszülten várjuk azt a pillanatot, amikor egészen tudatosan tudjátok megtapasztalni magatokat. Mivel szimultán létezünk, mi már láttuk a ti újra egyesüléseteket, és örülünk, hogy részesedhetünk örömötökben, amikor utoléritek magatokat.

Szeretném még megemlíteni, hogy a fénytest modellünk mértéke a sejtekben lévő adenozin-trifoszfát mennyiségén alapul. A fénytest síkjait fizikai testetek átalakulási állapotán mérjük le.

Tashirát felhívta néhány ember, aki azt mondta, hogy ö már a tizenkettedik fénytesti síkon van. Azt mondtuk nekik, hogy e modell keretében ez lehetetlen. Ha ebben a modellben a tizenkettedik síkon lennél, akkor nem tudnád felemelni a telefonkagylót, mivel teljesen fényből lennél, és már nem ebben a dimenzióban léteznél.

Tudatodnak sok síkja van, tudatod és értelmed pedig különböző helyekre tud utazni. Ami azonban felemelkedik, az a te fizikai tested, éppen ezért a felemelkedést a fizikai síkkal mérjük. Ha ezt a modellt lineárisan és azon a síkon írnám le, ahol a legtöbbetek egója nyüzsög, akkor ez az „én fejlettebb vagyok, mint te (vagy a többiek)” – közismert játékot indítaná be.

Gondolj kérlek arra, hogy minden sík más, és abszolút lényegi.

Egyik sík sem „jobb”, mint a másik. Azt is meg kell mondanunk, hogy 1995 januárjában még senki sem volt a tizenegyedik vagy a
tizenkettedik fénytesti síkon ezen a bolygón és ebben a párhuzamos valóságban.

Végül szeretnénk köszönetet mondani nektek, hogy ebben az időben ezen a bolygón vagytok. Abban a tudatban jöttetek ide, hogy el kell aludnotok. Mindent meg kellett tagadnotok, amik valaha voltatok, mindent el kellett felejtenetek, amit valaha tudtatok, és teljesen ismeretlenné kellett válnotok magatok és mások számára.

Nekünk van könnyebb dolgunk. Mi sohasem hagyjuk el a Forrást, soha nem ismerjük meg a szellemtől való elszakadást.

Ezért tisztelünk titeket azért, amit tesztek, és megtisztelve érezzük magunkat, hogy veletek dolgozhatunk.

Ariel

 

Mi a fénytest?

Ahogy már valószínűleg tudod, ez a bolygó éppen felemelkedik.

Frekvenciája gyorsan emelkedik, és veszít abból a sűrűségéből és anyagából, amit a harmadik dimenzióban úgy ismerünk, mint összesűrűsödött fényt. Ez a sűrűség csökken, és a bolygó, valamint az emberek rezgési frekvenciája emelkedik. Ez meglehetősen izgalmas folyamat.

Univerzumodban a sűrűsödési folyamat elérte a tiszta fénytől való maximális távolságot. Ez a folyamat most megfordul, ami azt jelenti, hogy megkezdődhet az Egyhez való hazatérés.

Jelenleg hét-nyolc millió fényközvetítő van a Földön. Ők a „globális átalakulás csoportja”, ahogyan néhányan nevezik őket.

Mindegyikőtök a fény közvetítője, és különleges feladattal, hajlamokkal és tehetséggel jött ide. Sokan közületek specialisták a bolygó felemelkedésének segítésében.

Más sok ezerszer megtettétek. Amikor egy bolygó felemelkedik, az újraegyesülés mindig rendkívüli folyamat. És az újraegyesülés örömét is mindig másképpen fejezik ki, a játszmában alkalmazott szabályok függvényében. Ez a játszma magában foglalta a fénytől való legtávolabbi elszakadást, és ez sikerült.

Amint már tudod, a játszma 1988 márciusában hivatalossá vált.

A legtöbb fényközvetítővel akkor történt meg az, amit mi „az első fénytesti sík aktiválásának” nevezünk. Ez egy pici harang volt, ami elkezdett ujjongani a DNS struktúrában: „Hurrá, eljött a hazatérés ideje!”.

Ezzel megkezdődött a mutáció és az átváltozás folyamata. Bár a változást legtöbbször öröm kíséri, időnként mégis lehet nehéz. De, mint tudjátok, nem ez az első alkalom, hogy végigcsináljátok ezt a folyamatot. A legizgalmasabb kérdés a „Most hogyan csináljam?

Milyen energiákat, érzéseket és mennyi örömöt fogok kifejezni az újraegyesüléshez vezető úton?”

Amit a Forrás ki- és belégzésének nevezünk, az más sokszor megtörtént, és ez a mostani belégzés akkor lesz egyedi lefolyású, ha ez a bolygó és minden más bolygó is visszatér az Egyhez. Ez a bolygó éppen a fénybe emelkedik, vagy másképpen kifejezve: a felemelkedés állapotában
van.

Ez lassú, fokozatos folyamat. Nem máról holnapra válsz anyagból fénnyé. Minden ember benne van ebben a folyamatban, és sokan közületek már megtették az út felét.

A dimenziók

Először a lét különböző dimenzióit vagy síkjait magyarázom el.

Egy tizenkét dimenziós modellt használunk, és te a fizikai testeddel a harmadik dimenzióban vagy. Ez az anyagon alapul. A negyedik dimenziót asztrális síknak is nevezik. Legnagyobb részben az érzelmeken alapul. E két dimenzió együtt adja ki azt, amit alsó teremtett világnak nevezünk.

Ezek azok a dimenziók, ahol az elszakadás játszmája lejátszódott.

Ezek az egyetlen dimenziók, ahol fennmaradhatott a jó és a rossz illúziója, ahol az ember elválasztva érezheti magát másoktól és a szellemtől.

Ezt mindannyian meglehetősen jól csináljátok. Nagyon jól sikerült megvalósítani az elszakadás játszmáját, de ennek most vége van.

Ez a bolygó tehát a felemelkedés állapotában van, és jelenleg az asztrál sík alacsonyabb szintjén rezeg. A felemelkedési folyamat része lesz, hogy minden dimenzió fel lesz „göngyölítve”, és magasabb dimenziókba emelkedik. Létezésük megszűnik.

Mivel a bolygó jelenleg az alsó asztrál szinten rezeg, sokan közületek olyannak érzik az életet, mint egy álmot. Soha sem vagytok egészen biztosan benne, hogy ébren vagytok, vagy álmodtok.

A folytonosság összetörik. Ezt úgy lehet érzékelni, mintha a tárgyak megváltoznának, amikor a kezetekben tartjátok. A toll, amivel írtok, hirtelen kalapáccsá változik. A folyamatosságnak ez a megtörése egyszer majd nem fog zavarni – ugyanúgy, mint az álom. Meg fogjátok állapítani, hogy álombeli állapototok is megváltozik. Felébredtek, és nem lesztek benne egészen biztosak, hogy valóban álmodtok, vagy tényleg ébren vagytok.

Tudatos álmaitok lesznek, ami azt jelenti, hogy tudatában vagytok annak, hogy éppen álmodtok. Tudatában lesztek annak is, amikor e realitások között ide-oda mozogtok, és minden realitást valósnak fogtok érezni. Nem lesz már az a látszat, hogy csak egyetlen realitás létezik.

Az ötödik-kilencedik dimenzió ebben a modellben a középső teremtett világ.

Az ötödik dimenzió az a fénytesti dimenzió, ahol tudatában vagy annak, hogy te is mester, és több dimenziós lény vagy. Az ötödik dimenzióban teljesen szellemi irányultságú vagy. Közületek sokan jöttek erről a síkról, hogy a fény közvetítői legyenek itt.

hatodik dimenzió tartalmazza a DNS minták sablonjait minden egyed számára, beleértve az egész emberiséget is. Ott vannak eltárolva a fénynyelvek is. Túlnyomó többségében színekből és hangokból épül fel. Ez az a dimenzió, ahol a tudat gondolatok által teremt, és egyike azoknak a helyeknek, ahol álmodban dolgozol.

Ebben a dimenzióban nincs tested. Ha a hatodik dimenzióban dolgozol, akkor inkább egy „eleven gondolathoz” hasonlítasz. Tudatoddal teremtesz, de nincs feltétlenül szükséged egy „járműre” (azaz testre).

hetedik dimenzió tiszta kreativitás, tiszta fény, tiszta geometria és tiszta kifejezés. Ez a végtelen finomítás síkja, és az utolsó sík, ahol még individuumnak érezheted magadat.

nyolcadik a csoportszellem, vagy a csoportlélek dimenziója.

Ez az a hely, ahol lényed nagyobbik részével találkozol. A nyolcadik dimenzió jellemzője az én-tudat elvesztése. Ha a dimenziók között utazol, ez az a hely, ahol a legnehezebben tudod egybetartani tudatodat, mivel itt tisztán „mi” vagy, és a csoport céljaiért dolgozol. Ezért úgy tűnhet, mintha elaludtál volna, vagy kihunyt volna benned valami.

kilencedik dimenzió modellünkben a bolygók, a csillagrendszerek, a galaxisok és a dimenziók kollektív tudattalanjának a helye. Ha ebbe a dimenzióba látogatsz el, akkor nagyon nehéz lesz tudatosnak maradnod. Itt is nehéz megőrizni az „én” tudatát, mivel itt olyan hatalmas vagy, hogy mindent csak úgy érzékelsz, hogy „te”. Képzeld el milyen egy galaxis tudatának lenni! Benned van minden életforma, minden csillag, minden bolygó és az egyedek csoportszellemei!

A tizedik-tizenkettedik dimenzió a felsőbb teremtett világ.

A tizedik dimenzió a sugarak és azoknak az otthona, akiket Elohimnak nevezünk. Itt születnek meg az új teremtési tervek, és innen küldik ki ezeket a középső teremtési síkra. A tizedik dimenzióban lehet „én” érzés, de egyáltalán nem olyan, mint a harmadikon.

A tizenegyedik dimenzió az előre megformált fény, a teremtés előtti pillanat pontja, és egy különleges várakozási állapot, hasonló a tüsszentés vagy az orgazmus előtti pillanathoz. Ez annak a lénynek a síkja, akit Metatronnak, arkangyaloknak és e forrásrendszer más akasháinak neveznek. Vannak egy bolygóra, egy galaktikára és egy egész forrásrendszerre vonatkozó akashák. Te most az egyik forrásrendszerben vagy. Ezért most csak ennek a rendszer leírását adjuk meg. Ha egy másik forrásrendszerbe látogatsz el, egészen mások lesznek a tapasztalataid. Mivel arkangyal vagyok, az én hazám a tizenegyedik dimenzió.

A tizenkettedik dimenzió az Egy pontja, ahol minden tudat felismeri, hogy mindennel azonos. Itt semmiféle elszakadás nincs.

Ha belépsz erre a síkra, akkor tökéletesen egynek érzed magadat a teremtő erővel és mindennel, ami van. Ha erre a síkra lépsz, akkor soha többé nem leszel már ez vagy az. Ha egyszer megtapasztaltad a tökéletes egységet, akkor már nem tudod fenntartani az elszakadás megszokott fokát.

A tested

A régi világban van egy fizikai tested, és a legtöbb ember úgy reagál sajáttestére, mint valami ellenségre.

A tested által tudod megtapasztalni a karmikus korlátozásokat.

Sokan érzik úgy: „ha nem lenne testem, nem kellene megtapasztalnom ezeket a korlátozásokat”.

Azt sem fogadják el, hogy a testnek tudata van, és ennek a tudatnak az a célja, hogy őket, és a szellemet szolgálja.

A fizikai test ezért legtöbbször elutasítva és bántalmazva érzi magát.

Azt mondod: „Semmi kedvem, hogy a karmán keresztül tapasztaljalak meg, ezért nem fogok rád hallgatni, nem fogom meghallgatni, amit mondani akarsz. Nem foglak ellátni azzal, amit enni akarsz. Nem fogom hagyni, hogy játssz, amikor ahhoz van kedved.” Ezeket teszed tehát a testeddel. Legtöbben közületek gyűlölettel és szeretettel kapcsolódnak testükhöz. „A testem túl kövér, túl nagy, túl széles, túl szőrös, túl hosszú, túl kicsi.” Legtöbbetek így viszonyul a fizikai testéhez.

Van egy ún. éteri másolatotok is. Akik érzékelni tudják az éteri síkot, azok ezt a testet kb. egy cm-re érzékelik a bőrtől. Ez is bennetek létezik.

Ennek a testnek hetedik, hatodik, ötödik és negyedik dimenziós struktúrái vannak. Ezt a dimenziót modellünkkel tudjuk elmagyarázni.

Jelenleg a harmadik dimenzióban vagy. A negyedik dimenzió az asztrális sík. Karmikus mintáitok többsége ott van elraktározva az étertestben. Azokat a mozgásokat indítják be, amelyek átnyúlnak más energiatestekbe is, és karmikus tapasztalatokat hoznak nektek. Korlátot szabnak annak a fénymennyiségnek is, amelyet testetek felvenni képes, s ezzel a DNS működését is egy alacsony, túlélési szintre korlátozzák.

Van egy, még alvó állapotban lévő ötödik dimenziós fénytest struktúrátok is. Ez a struktúra tartalmazza azt, amit éteri kristályoknak nevezünk. Ezek a kristályok bizonyos energiaáramlásokat blokkolnak, és megakadályozzák, hogy a test túl hamar aktiválódjon. Az ötödik dimenziós éteri másolat egy tengely-tonális meridián-rendszerből, egy tengelyes keringési rendszerből, és olyan forgáspontokból áll, amelyek összekötik ezeket a rendszereket és struktúrákat.

Az elszakadási játszma részeként az ember tengely-tonális meridiánjai és felettes énje, valamint más csillagok népei közötti kapcsolat megszakadt. Ez okozta az agy csökevényesedését, az öregedést és a halált.

A tengely-tonális vonalak megfelelnek az akupunktúrás meridiánoknak, amelyek össze tudnak kapcsolódni a felettes lélekkel és a rezonáló csillagrendszerekkel. A tengely-tonális vonalak révén fogja a felettes én átprogramozni az emberi testet egy új testbe. A tengely-tonális vonalak függetlenek minden fizikai testtől vagy biológiai formától.

Ezek különböző csillagrendszerekből származnak, és a galaktikus test ezek révén ellenőrzi megújuló mechanizmusát.

Képzeld el, hogy a Tejút egy élőlény teste.

A csillagok és a bolygók a szervei ennek a galaktikus testnek; a csillagokon es a bolygókon élő egyedek pedig e szervek azon sejtjei, amelyek megújítják a szervek és a sejtek energiáit.

Ahhoz, hogy végbemehessen az elszakadási játszma, a Földet és lakóit el kellett szakítani a galaktikus testtől és a felettes lélektől. Most pedig újra összekapcsolódnak.

A tengely-tonális vonalak fényből és hangból állnak. A krisztusi szolgálat funkciói szükségesek ahhoz, hogy kialakuljon az emberi test tengely-tonális meridiánjainak új struktúrája. Amikor ez megtörtént, akkor a felettes én átveszi a szükséges szín- és hangfrekvenciákat, hogy a fizikai testet át tudja alakítani fénytestté.

A tengely-tonális vonalak az akupunktúrás meridiánok mentén futnak, és összekötik őket a „forgáspontokkal”. A forgáspontok elektromagnetikus energiából álló kis, gömb alakú örvények, amelyek a bőr felületén találhatók. Minden sejtben vannak ilyen forgáspontok. Ezek a sejtben lévő pontok fény- és hangfrekvenciákat bocsátanak ki magukból, s ettől a sejtmolekulák atomjai gyorsabban forognak. A molekulák megnövekedett forgási sebessége miatt olyan fényszálak keletkeznek, amelyek egy sejtregeneráló hálózatot hoznak létre.

Mivel ennek a játszmának végbe kellett mennie, a tengely-tonális vonalak elvesztették kapcsolataikat. Ennek következtében az ember tengelyes keringési rendszere teljesen elcsökevényesedett.

A bőr felszínén lévő forgáspontokat az ötödik dimenzió egyik energiarendszere fogja összekötni a sejtekben lévő forgáspontokkal. Ez a fizikai mutáció egyik modellje, amely megújul, mivel a tengely-tonális vonalak újra összekötődnek.

Az idegrendszerhez hasonlóan a tengelyes rendszer is inkább elektromos természetű, és pulzáltatja az energiát, mint a vérkeringés rendszere.

A felettes én energiát küld a tengely-tonális vonalakba, amely aztán a bőrön lévő forgáspontokba jut, s így táplálja az fizikai akupunktúrás meridiánokat és a tengely-tonális rendszert. Amikor a tengelyes rendszer energiát kap a felettes éntől, újrakombinálja a színeket és a hangokat, hogy az isteni minta, Adam Kadmon alapján vérré, nyirokrendszerré, endokrin- és idegrendszerré alakíthassa. A tengelyes rendszer energiát is szállít a felettes énből a sejtekben lévő forgáspontokba. Ez arra ösztönzi a forgáspontokat, hogy hangot és fényt áramoltassanak ki magukból, és egy rácshálót teremtsenek az emberiség evolúciójának.

Ez a hatodik dimenziós struktúra olyan sablonokat vagy mintákat tartalmaz, amelyek az anyag és a fénytestek megformálására szolgálnak.

Itt van elraktározva a DNS teljes kódolása.

Ez a hatodik dimenziós sablon határozza meg, hogy mit tartalmaz a DNS, és hogyan formálódik meg a fizikai test.

A fény közvetítői magukban hordozzák a többi 383 felemelkedő bolygó különböző egyedei genetikai anyagának részeit is.

A hetedik dimenzió struktúrái azért vannak, hogy megtestesítsék az istenit. Ezek metszéshelyek az egyén fizikai és asztrális teste, valamint isteni mintája között. Adam Kadmon az isteni forma, amelyből minden érző lény származik, ezért a formák milliárdjait hordozza magában. A hetedik dimenzió struktúrái nagyon rugalmasak, és egyénenként különböznek. A struktúra előkészített „küszöbei”, és a harmadik és negyedik dimenziós testek képezik a határát annak, ameddig a felettes lélek kapcsolatba tud lépni az egyénnel, és meg tud testesülni benne.

Tested fénnyé való aktiválása előtt tehát legtöbbször tudatában vagy a testeidben lévő negyedik dimenziós mintának.

Ebben a modellben a következő testet érzelmi testnek nevezzük.

Az ötödik dimenzióból tekintve az érzelmi-, a mentális- és a spirituális test kettős tetraéderekből épül fel, amelyeknek meghatározott forgásszámuk van.

Az érzelmi testedben vannak azok a csodás, bár blokkolt helyek, amelyek valójában geometriai alakzatok, s amelyek nem koherensen mozognak. Ezeket a nem koherens mozgásokat a negyedik dimenziós struktúrák okozzák az éteri másolatban. Tehát érzelmeken ülsz. Ez a karma játszma része. Ebben a játszmában megtanultad, hogy ne fejezd ki magadat, mert az veszélyes. És ha nem fejezed ki magadat, akkor lezárod ezeket a csodálatos geometriaiformákat ebben a mezőben. Így éldegélsz tehát, amíg találkozol valakivel, akinek a tiédet kiegészítő blokkja van. Kis geometriai formáitok egymásba száguldanak, és máris benne vagy a karmában, aminek
meg kell innod a levét. Addig vagy blokkolt, amíg lejár az ideje, és a kis geometriai formák ismét eloldódnak egymástól. Ezt korlátozásnak érzed, kellemetlennek, és megkérdezed magadtól: „mi a csudának vagyok itt?”

A mentális test ugyanígy geometriai formákból áll. E test feladata, hogy meghatározza realitásodat. A mentális test azt hiszi, hogy kezében van az ellenőrzés. Azt hiszi, hogy ö „menedzseli” személyes „show”-dat. De nem így van. Egyetlen feladata, hogy meghatározza, mi a „reális”. Ő határozza meg, hogy hogyan alakul a világ a te életed szempontjából. Azzal, hogy meghatározza, hogy mi a reális, a karma játszmában tart fogva. A mentális test semmit sem utál jobban, mint a változást. Semmit sem! Ugyanis, ha a jövőben valamit másképpen csinálsz, mint most, akkor ez fenyegetheti túlélésedet. A mentális test egy olyan realitást tart fenn, amiről azt gondolja, hogy téged életben tart, függetlenül attól, hogy ez így van, vagy sem. És teljesen mindegy neki, hogy boldog és elégedett vagy-e.

A mentális test fenntartani akar.

Önmagunkban egyesülve lenni a Minden-Ami-Van természetes állapota.

Hihetetlen mennyiségű energiára van szükségünk ahhoz, hogy fenntartsuk az elszakadás illúzióját. Ez sokkal több energiát követel meg, mint ami ennek az egyszerű elengedéséhez kellene.

Éppen ezért erősödött meg ennyire a mentális test. A mentális testnek az a legegyszerűbb, hogy nem reálisnak ítéli meg azt, amit nem lát, hiszen csak így tudja fenntartani az elszakadás illúzióját. Ezért olt ki minden, a szellemből jövő impulzust.

A spirituális test is ilyen tetraéderekből épül fel, és a karma játszmában általában nem vesz részt. Az a feladata, hogy összekössön felettes lelkeddel, a krisztusi felettes lelkeddel, és a Vagyok- jelenlétével. Nyilvánvaló, hogy a spirituális testnek nem sok szerep jut a karma játszmában. Ott kívülállónak érzi magát, és nem tudja betölteni feladatát.

A spirituális test impulzusokat és információkat hoz szellemedtől, amelyek aztán beleütköznek mentális testedbe, ami azt mondja: „ez nem reális”. Aztán, ha az érzelmi tested fogja fel a szellem útmutatását, akkor bezárul, ahelyett, hogy kifejezné magát. És te megismétled a korlátozás és elszakadás egész ciklusát, mivel az egész játszma a szellemtől való elszakadás illúzióján alapul. Hát, erről van szó.

A csakráid

Csakrarendszeretek is megváltoztatja feladatait. A legtöbben közületek tisztában vannak a csakrák működésével.Minden embernek tizennégy fő csakrája van, amelyek több dimenzióban működnek. Ezek a fizikai test hét csakrája, és a testen kívül elhelyezkedő hét csakra.

Ehhez jön még az Alfa és az Omega csakra. A legtöbb ember csakráit sugárzó, forgó energiaforrásként érzékeli, de a csakráknak van egy hatodik dimenziójú belső struktúrájuk is.

A karma játszmában szándékosan volt bekorlátozva a hét testi csakra struktúrája, ezért csak az asztrál síkról tudták felvenni az energiát. Le voltak „pecsételve”.

Ezzel a korlátozott működéssel a csakra úgy néz ki, mint két kúp. Az egyik kúp a test hasi oldala felé nyílik, a másik a háti rész felé. Ahol a két kúp a test belsejében találkozik, ott vannak lepecsételve, hogy ebben az irányban maradjanak.

Ezt a középső szűk részt legtöbbször mentális, vagy érzelmi töredékek dugaszolják el. Ez a „törmelék” egyre inkább csökkenti a kúpok forgási sebességét. Ez az akupunktúrás meridiánrendszerben energiahiányhoz, betegséghez, vagy halálhoz vezet. A csakráknak ez a struktúrája energiát csak elölről hátrafelé, vagy hátulról előre tud vezetni, és nem tud magasabb dimenziójú frekvenciákat használni.

Amikor a fénytest kialakulásának folyamata aktiválódik, akkor a kúpok középpontjában lévő „pecsétek” feltörnek. A középpontból kiindulva lassan megnyílik a csakra rendszere, egészen addig, amíg a csakra gömbformájú nem lesz. Ez már lehetővé teszi, hogy a csakra minden irányba sugározhasson energiát, és átvegye a magasabb dimenziók frekvenciáját is. A test lerázza az összegyűlt karmatörmeléket, és a gömb alakú csakrák életprogramja már nem teszi lehetővé, hogy ez a törmelék visszaáramoljon. Ezek a gömbök egyre jobban kitágulnak, addig, amíg a csakrák összeolvadnak egy egyesült energiamezővé. Minden felső, nem a fizikai testben lévő csakrának van egy saját geometrikus életprogram-struktúrája, és fel tudja venni a megfelelő frekvenciákat a felettes lélekből, vagy egy másik dimenzióból, amellyel összeköttetésben áll.

A nyolcadik és a tizenegyedik csakra egyenes felületű kristály sablonokat tartalmaz, amelyeken a galaktikus tengely-tonális vonalak futnak. Amikor a tengely-tonális meridiánok ismét összekapcsolódnak, a felettes lélek arra fogja használni ezeket a sablonokat, hogy szabályozza a csillagok hatásait az emberi testre. A felettes lélek átállítja a tengely-tonális vonalakat és a tengelyes keringést a nyolcadik csakrán keresztül.

Ezzel a nyolcadik csakra lesz a fő ellenőrzője a test mutációjának és az energiatestek összeolvadásának.

A közelmúltig az Alfa és az Omega csakra még össze volt zsugorodva az emberi testben. Bár ez a két csakra is energiaközpont, mégis teljesen más életprogramjuk és feladatuk van, mint a többi csakrának. Ezek az elektromos, a mágneses és a gravitációs hullámok nagyon finom érzékelésű energiaszabályozói, ezenkívül pedig a hetedik dimenziós éterikus életfeladat rögzítői.

Az Alfa csakra kb. 15 cm-re a fej felett, és kb. 5 cm-re a fej közepe előtt van. Az ötödik dimenzió halhatatlan fénytestével köt össze.

Az Omega csakra kb. 20 cm-re van a farkcsont alatt, és a bolygó holografikus síkjával köt össze, valamint inkarnációd holografikus rácshálójával. Ellentétben a negyedik dimenziós karmikus mátrixszal, ez a kapcsolat teljesen független a karmától.

A nyolcadik csakra 17-22 cm-re van pontosan a fej középpontja felett.

A nyolcadik csakrából egy kb. 10 cm átmérőjű fényoszlop indul ki.

A test középvonalán és a csakrákon áthaladva kb. 20 cm-re nyúlik le lábad alatt a földbe. E fényoszlopnak pontosan a közepén van egy kb. 4 cm átmérőjű fénycső, amely végigfut az egész oszlopon.

Ha az Alfa és az Omega csakra nyitva van, és jól működik, akkor azt fogod tapasztalni, amit „Metatron hullámainak” neveznek.

Ezek a belső fényoszlopon keresztül futnak. A mágneses, elektromos és gravitációs hullámok ide-oda oszcillálnak az Alfa és az Omega csakra között, amelyek e hullámok frekvenciáját és amplitúdóját szabályozzák. A hullámok elősegítik és támogatják a prána energia áramlását a kisebb fénycsövekben. Metatron hullámai segítik a testet mutációja koordinálásában, a halhatatlan fénytest már régóta létező sablonja alapján.

Amikor a test csakrái gömb alakúra megnyíltak, megszűnik az a rácsszerkezet, amely a csakrákat közvetlenül összekötötte a bőr felszínén lévő forgáspontokkal. Így a csakrák közvetlenül fognak kapcsolódni az új tengely-tonális és tengelyes rendszerrel. A csakrák rácsszerkezetének és a tengely-tonális vonalak összekötésével fognak becsatlakozni a magasabb fejlettségű, univerzális rezonancia-rácsok és hullámmozgások. Ez segíti a csakrák, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális testek összeolvadását egy egységesenergiamezővé. Ez az egyesített energiamező fogadja be aztán a felettes lelked testét, és szinkronban működik az univerzális hullámokkal és lüktetésekkel. Ez az új rendszer a forgáspontokon keresztül továbbítja ezeket a hullámokat és lüktetéseket a tengelyes keringésbe, és átállítja a testfolyadékok áramlását és pulzálását.

Most azonban van még karmád. Így aztán olyan állapotban vagy, amiben el vagy választva a szellemedtől, amiben korlátozottan élsz, és elidegenedtél a fizikai testedtől, azaz általában nem vagy a testedben.

Ha viszont nem vagy a testedben, akkor nem tudod aktiválni a szívcsakrádat.

Ha pedig nem tudod aktiválni a szívcsakrádat, akkor a gyökér, a szakrál és a szolár plexus csakráid fognak dominálni.

Környezeteddel való kölcsönös kapcsolatod ösztönös félelmeken, karmikus mintákon, hatalmon, vágyon, irigységen, vagy egyértelműen önző hatalmi játszmákon fog alapulni.

Ha nem vagy teljesen a testedben, akkor nem lehetnek kölcsönös kapcsolataid a magasabb szinteken sem. És természetesen egyáltalán nem aktiválódnak felső, a testeden kívüli csakráid sem.

Aktiválás

1988. márciusában a bolygón lévő minden fényközvetítőt legalább az első fénytesti síkra emeltek. 1989. április 16-án az anyag és a bolygó minden lakójának összes kristálystruktúrája a harmadik fénytesti síkra emelkedett. Itt nem önkéntes folyamatról van szó, mivel minden embert érintett.

Sokan azonban elhagyják ezt a bolygót, mivel nem akarják ezt a folyamatot ebben az életükben végigcsinálni. Mindenki eldöntheti, hogy melyik életben, vagy melyik párhuzamos valóságban akarja végigvinni ezt a folyamatot.

Egyetlen embert sem veszítünk el. Akik a távozás mellett döntenek, azok egyszerűen még nem készültek fel arra, hogy ebben az inkarnációjukban valósítsák meg ezt a folyamatot.

Forrás: http://www.angyalitarsasag.hu/fenytestunk-kialakulasanak-fokozatai-1-resz.html (elnézést, de csak most találtam meg a forrást, mert most akadt a kezembe ez az anyag…)

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
Van némi kételyem ill. kérdéseim lennének fentiekkel kapcsolatban. 
 
 
 
 
 

 portraitufonauta.jpg

 Vissza a főoldalra...